?>

BAŞKAN EKMEN, GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi’nin 5. Genel Kurul Kongresi, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Gündem - 5 yıl önce

 

Yeniden göreve seçilen Başkan Hüseyin Ekmen ve Yönetimi, güven tazeledi.

Genel Kurul Kongreye katılmak üzere Batman’a gelen Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Kazım Ergün, Genel Sekreter Gazi Aykırı ve Genel Mali Sekreter Ömer Kurnaz kongrede divan başkanlıklarına seçilirken, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik de divan üyesi oldu. Kongreye Özel İdare Genel Sekreteri A. Kadir Özer, SMMMO Başkanı Hayrettin Başaran, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Salih Kaplan ve dernek üyeleri katıldı.

Dernek Genel Merkez ve Batman Şubesinin çalışma ve hizmetleri, sinevizyon gösterisi ile izletildi. Kongrede konuşan Başkan Hüseyin Ekmen “Göreve geldiğimizden bu yana Batman’da önemli çalışmalara imza atma gayretinde olduk. Ekibimin yoğun çalışmalarıyla 3 sene içinde üye sayımızı 500’den 13 bine ulaştırarak, Batman’ın en büyük STK’sı olmayı başardık. Ülkemizin her karış toprağında alın teri olan emeklilerimiz için çabalarımız sürecektir. Emekli maaşlarının arttırılması, en düşük emekli aylığının en az asgari ücret kadar olması, emekli aylıkları arasındaki eşitsizliğin giderilmesi, 2000 öncesi emekli olanlara uygulanan intibakın 2000 sonrasına da uygulanması taleplerimizde kararlıyız” dedi.

Kongrede Batman Şubesinin başarılı çalışmalarını takdir eden Genel Başkan Kazım Ergün “Hüseyin Ekmen, mütevazılığı, başarısı ve hoşgörüsüyle Genel Merkezde kendini kabul ettirmiş bir başkan, aynı zamanda Denetleme Kurulu Üyemizdir. Biz hükümete ve partililere emeklilerin talebini her zaman yazılı olarak göndeririz. Bugün televizyonlarda, medyada, emekliyle ilgili bir konu görüşüldüğünde çıkış yeri, Türkiye Emekliler Derneği’dir. 51 yılık bir kuruluşu yönetiyoruz. İyi ki ülkemizde böyle bir dernek var. Biz sadece işçi emeklisinin değil, Türkiye’de bütün işçilerin haklarını arayan bir kuruluşuz. Bu kuruluş olmasaydı, emekli maaşları 300–1300 TL arasında düşük olacaktı. Emeklilerin bayram ikramiyeleri, kuruluşumuzun çabalarının sonucudur. Biz, hak arayan insanlarız” dedi.

Denetleme ve faaliyet raporlarının okunduktan sonra tek listeyle gidilen seçimde Hüseyin Ekmen yeniden Başkan seçilirken,

Yönetim kurulu asil üyeliklere Mehmet Ali Kırşan, Selim Altunkaynak, Kamil Örnek ve Seyfettin Göner, denetleme kurulu asil üyeliklere ise Mine Tüfekçi, M. Bahri Tunç ve Öztekin Kara seçildi.

Haftanın Öne Çıkanları

WORLD MAR KARDELEN’DE ŞUBE AÇTI

2021-06-30 15:31 - Gündem

“BU KÜLTÜR MÜDÜRÜ METROPOL’E YAKIŞIR!”

2021-07-05 13:03 - Gündem

CHP’DEN ‘SÖZLEŞME’ ELEŞTİRİSİ

2021-07-01 16:02 - Gündem

İHSAN ASLANLI, ASALETİNİ ALDI

2021-07-04 11:05 - Gündem

KOMANDOLAR SURİYE'YE UĞURLANDI

2021-06-30 15:36 - Gündem

PETROLSPOR’DAN BİR TRANSFER DAHA

2021-06-30 14:22 - Gündem

SAVAŞ ÇAKIR, PETROLSPOR’DA

2021-07-03 14:23 - Gündem

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MARDİN VE MİDYAT’I GEZDİ

2021-07-02 15:43 - Gündem

BÜYÜKELÇİ SANJAY PANDA’DAN KAYMAKAM ÖZTÜRK’E ZİYARET

2021-07-02 15:40 - Gündem

DSİ’DEN ÖNEMLİ UYARI

2021-07-02 15:48 - Gündem

İlgili Haberler

SASON’DA SUÇLA MÜCADELEDE KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

17:43 - Gündem

BAYAN CANALP, AİLE VİZYON ÇALIŞTAYI PROGRAMINA KATILDI

17:40 - Gündem

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

17:36 - Gündem

FEN İŞLERİ SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

17:34 - Gündem

SIFIR NOKTASINDAKİ ÜRETİCİYE YOL MÜJDESİ!

16:22 - Gündem

Günün Manşetleri

SASON’DA SUÇLA MÜCADELEDE KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

17:43 - Gündem

STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ

17:43 - Sağlık

ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE

17:42 - Spor

19 MAYIS SPOR’A ÖDÜL JESTİ

17:41 - Spor

BAYAN CANALP, AİLE VİZYON ÇALIŞTAYI PROGRAMINA KATILDI

17:40 - Gündem