?>

BAŞKAN TAŞ’TAN ‘TEŞEKKÜR MESAJI’

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Şevki Taş, bir teşekkür mesajı yayımladı.

Gündem - 3 yıl önce

Hafta sonu yapılan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Şevki Taş,  üyelere teşekkür etti.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, yayımladığı mesajında, seçimin kazananının Batman ve Batman esnafı olduğunu belirterek “Bu seçimi kazanan değerli esnaf kardeşlerimizdir. Seçim sürecinde iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize ve Batman halkına şükranlarımı sunuyorum. ‘Batman ortak paydası’ şiarıyla yeni dönemde de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Kendilerine oy veren-vermeyen tüm kooperatif ortağı üyelerine teşekkür eden Başkan Taş, “Üyelerimiz ile yeni bir döneme başladığımız bugünden itibaren esnaf ve sanatkârımıza hizmet ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Teveccüh göstererek ve yüksek katılımla ben ve yönetim üyelerime seçimi farkla kazandırdınız. Parolası hizmet ve doğruluk olan siz ortaklarımıza şükran borçluyuz. Desteğinizin karşılığını hizmet ve özverili bir yönetim olarak sizlere sunacağız. Yüklediğiniz sorumluluğun bilincindeyiz. Destek veren esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere; STK ve odalar ile muhtarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür eder, yeni dönemde yeni kadromuzla önemli hizmet ve projelerle yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının sonunda üyelere kendisini tekrar bu göreve getirmeleri ve güvenlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Taş “Üyelerimize daha fazla imkân sağlanması için yeni yönetimimiz ile birlikte yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Batman’ı kalkındıracağız, büyüteceğiz. Kooperatif seçim sonuçlarının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum”

 

Haftanın Öne Çıkanları

MALİ MÜŞAVİRLERDEN GAZETELERE ZİYARET

2023-01-15 16:14 - Ekonomi

BATMAN’DA SİGORTA ACENTELERİ BİRLİK OLDU

2023-01-14 19:01 - Dünya

SAADET PARTİSİ, ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİNİ ELEŞTİRDİ

2023-01-14 19:11 - Ekonomi

SERE SALE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

2023-01-14 19:06 - Dünya

TRAFİK EĞİTİM PARKI İNCELENDİ

2023-01-11 23:57 - Gündem

İL EMNİYET MÜDÜRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2023-01-14 19:24 - Asayiş

TPAO’DA 18 PERSONEL EMEKLİYE AYRILDI

2023-01-15 13:50 - Gündem

OKÇU AİLESİNDEN TİLMERÇ MAHALLESİNE KUR’AN KURSU

2023-01-16 15:37 - Gündem

KÖY YAŞAM MERKEZLERİ KÖYLERİN KALBİ OLUYOR

2023-01-10 14:02 - Eğitim

ÖĞRENCİLERE FİZYOTERAPİ VE SAĞLIK EĞİTİMİ VERİLDİ

2023-01-11 23:49 - Eğitim

İlgili Haberler

TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

03:16 - Gündem

ÇEVRE YOLLARI YEŞİL KUŞAK PROJESİYLE YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

03:10 - Gündem

MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

03:00 - Gündem

SUDA MAHSUR KALAN 5 KİŞİ KURTARILDI

15:55 - Gündem

BATSO MECLİS BAŞKANI’NDAN ADAYLIK MESAJI

15:47 - Gündem

Günün Manşetleri

“TÜM SORUMLULAR HESAP VERMELİ”

03:17 - Politika

TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

03:16 - Gündem

MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

03:12 - Eğitim

BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

03:10 - Eğitim

ÇEVRE YOLLARI YEŞİL KUŞAK PROJESİYLE YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

03:10 - Gündem