?>

ÇAMLITEPE MAHALLE SAKİNLERİ HİZMET BEKLİYOR

Batman’ın en kalabalık mahallelerinden Çamlıtepe Mahallesi sakinleri yetkililerden hizmet bekliyor.

Gündem - 5 yıl önce

Solin Caddesi bir buçuk yıla aşkındır yol genişletme çalışmalarından sonra asfalt çalışmasına geçilmediğini belirten Mahalle sakinleri, hizmet eksikliği nedeniyle yetkililere seslendi.

Caddenin ortasında kalan elektrik direkleri bahane edilerek yol çalışmasının sürekli ertelendiğini girişimler sonucu direk kaldırma işleminin yapılmasına rağmen hala bir çalışma yapılmadığı belirten mahalle sakinleri “Yaşar Kemal Kent Ormanında başlatılan çalışmalar kayyum atanan Belediye’de durma noktasına geldi. Orman çimleri susuzluktan çam ağaçları sulama yapılmadığından kuruma tehlikesi yaşamakta, orman içler acısı durumda. Orman’ın Solin Caddesine paraleline dökülen toprak ve molozların verdiği çirkin görüntünün yanında çocukların oyun alanı da işgal edilmektedir” denildi.

Kurtalan’a giden demiryolu önünde 4002 sokaktan başlayarak Solin caddesi, Dünya Hastanesi önünden geçen cadde arasında Aydınkonak ışıklarına kadar bir çocuk alanının olmadığını belirten mahalle sakinleri “Ne Pazaryeri nede Taziye evi var. Ve bunlar zaruri ihtiyaçlardır. Demiryoluna paralel açılmış olan yolun yanlarına ağaçlar dikilmiş, kendi hallerine terk edilmiş durumda. Ağaçların çevreleri çimlendirilip aralarına oturma bankları konulması halinde yürüyüşe çıkan vatandaşları memnun ve bahtiyar edecektir. Dünya Hastanesi önünden Aydınkonak trafik ışıklarına kaldırıma araçların park yapasından ötürü parke taşları yerinden oynamış veya kırılmış, yağmur sularının ve esnafın temizlikte kullandıkları suların taşların altına sızmasından dolayı yayalar yürürken üzerine su sıçrıyor. Bu ve bunun gibi sorunlarımızı gerek mahalle muhtarlığı gerekse de belediye’ye defalarca iletmiş olmamıza rağmen hala bir adım dahi atılmadı” ifadelerini kullandılar.

Haftanın Öne Çıkanları

KADIN KURSİYERLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

2021-06-11 16:49 - Gündem

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER BAHÇIVANLIK ÖĞRENDİ

2021-06-08 00:30 - Gündem

KAYYUM’UN YOLLARI YAP BOZ...

2021-06-08 15:11 - Gündem

VOLEYBOLDA KIZLARIMIZ ŞAMPİYON OLDU

2021-06-12 18:08 - Gündem

VALİ ŞAHİN, ŞAMPİYON HENTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

2021-06-12 18:06 - Gündem

REKTÖR DEMİR’DEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET​

2021-06-10 15:11 - Gündem

EMNİYETTE FETÖ OPERASYONU

2021-06-09 13:41 - Gündem

BATMAN’IN ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

2021-06-10 15:12 - Gündem

BATMAN'DAN MİLLİ TAKIMA SPORCU

2021-06-08 00:31 - Gündem

TADİLATA ALINAN OKULLAR İNCELENDİ

2021-06-08 15:08 - Gündem

İlgili Haberler

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem

VALİ CANALP, BASIN MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

04:06 - Gündem

PETROLKENT MAHALLESİ’NDE İFTAR BULUŞMASI

04:05 - Gündem

KELÂM VE KALEM YAZMA MUSHAF SERGİSİ ZİYARETÇİLERE KAPILARINI AÇTI

04:04 - Gündem

Günün Manşetleri

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem

VALİ CANALP, BASIN MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

04:06 - Gündem

KELÂM VE KALEM YAZMA MUSHAF SERGİSİ ZİYARETÇİLERE KAPILARINI AÇTI

04:04 - Gündem