?>

CANSUYU KURBAN FİYATLARINI DUYURDU

Cansuyu Derneği Batman Şube Başkanı Mehmet Emin Turan, her yıl düzenlediği organizasyonlarla mağdur ve mazlum coğrafyalara el uzatan Cansuyu, bu yıl da kurban organizasyonunu 60 farklı bölgede gerçekleştirileceğini belirtti.

Gündem - 2 yıl önce

Cansuyu Derneği Batman Şube Başkanı Mehmet Emin Turan “Geçtiğimiz yıl ülkemizde yaşanan deprem felaketi, salgın süreci ve Ramazan ayında yaptığı çalışmalarla mağdurlara ulaşan Cansuyu, kurban organizasyonu ile de dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara Anadolu’dan yardımları ulaştıracak” denildi.

“BÖLGE BÖLGE KURBAN BEDELLERİ”

Cansuyu, bölgelerdeki kurban fiyatlarını göz önüne alarak dört farklı kurban bedeli açıkladı. Buna göre kurban bedelleri; Afrika 3 bin 800 TL, Asya 4 bin 300 TL, Arakan ve Yemen’de 6 bin TL, Filistin kampları 11 bin TL, Türkiye 11 bin 700 TL olarak belirlendi. Gazze'de yaşanan savaş ve hayvan kıtlığı nedeniyle şu an belirlenen bir fiyat bulunmadığını belirtilirken, fiyat belirlenmesi halinde duyurulacağının altı çizildi.

BÜTÜN KESİMLER GÖRÜNTÜLÜ KAYIT ALTINA ALINACAK

Kurbanlar, Cansuyu ekipleri tarafından satın alınıp Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü ikindi vaktine kadar belirlenen noktalarda kesilerek, muhtaçlara et olarak dağıtılacak. Bütün kesimlerin bir hizmet olarak kayda alınıp daha sonra bağışçılara internet sitesi üzerinden ulaştırılması planlanıyor.

KURBAN KESMEK İSTEYENLER BAŞVURABİLİR

Derneğe vekalet vermek isteyenler, kurban bedellerini; Cansuyu Derneği resmi internet sitesinden (cansuyu.org.tr) kredi kartı yolu ile ya da Ziraat Bankası, Türkiye Finans, KuveytTürk, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halkbank’taki bağış/kurumsal tahsilat sisteminden ödeyebilecek. Ayrıca vatandaşlar, PTT’den 511 75 63 no’lu posta çeki hesabına ödeme yaparak ya da Cansuyu il temsilciliklerinden de makbuz karşılığında kurban hisselerini ödeyebilecek.

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN ESNAF İÇİN BANKA ANLAŞMASI

2024-05-12 13:27 - Ekonomi

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE 3 YENİ AMBULANS

2024-05-08 15:04 - Sağlık

ADSH’DE AMELİYAT HİZMETİ BAŞLADI

2024-05-13 17:30 - Sağlık

OP. DR. KUBA, TÜP MİDE AMELİYATI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

2024-05-10 13:14 - Sağlık

ASTIM

2024-05-08 14:51 - Sağlık

85 YAŞINDAKİ HASTAYA BY-PASS YAPILDI

2024-05-10 13:21 - Sağlık

DİŞİKIRIK’TAN ÖNEMLİ UYARI

2024-05-12 00:17 - Eğitim

DEM PARTİ’DEN BİRECİK’TE YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA!

2024-05-09 16:48 - Politika

ÖZEL EĞİTİM KAMPÜSLERİNE ZİYARET

2024-05-08 21:40 - Eğitim

LİTVANYALI EĞİTİMCİLER KURTARAN’I ZİYARET ETTİ

2024-05-12 00:16 - Eğitim

İlgili Haberler

RAMANLI “KÜRTLERİ SDG'NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”

17:19 - Gündem

BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM

17:18 - Gündem

BATMAN BELEDİYESİ “HALK SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

17:17 - Gündem

TALEPLER YERİNDE DEĞERLENDİRİLİYOR

17:41 - Gündem

BELEDİYE OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ

17:40 - Gündem

Günün Manşetleri

RAMANLI “KÜRTLERİ SDG'NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”

17:19 - Gündem

BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM

17:18 - Gündem

BATMAN BELEDİYESİ “HALK SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

17:17 - Gündem

UYUŞTURUCU OPERASYONU

17:17 - Asayiş

ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ

17:15 - Sağlık