?>

DEPREMZEDELERE GİYİM YARDIMLARI HAZIRLANIYOR

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR çağrıları doğrultusunda gelen giyim yardımlarının düzenlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için bayanlar tarafından hazırlanıyor.

Gündem - 3 yıl önce

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR başlattıkları yardımlar kapsamında gelen giyim yardımlarının düzenlenmesi ve paketlenmesi için çalışan kadın gönüllüler depremzedelere umut olmaya çalışıyorlar.

Yaptıkları çalışmaları anlatan Umut Kervanı gönüllüsü Hatice Özer “Malumunuz üzere büyük bir deprem oldu. Depremde vefat edenlere Rabbimden rahmet, kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Burada Umut Kervanı olarak topladığı yardımları getirip ayırıyoruz. Çocuk, erkek, bayan ayırarak onlara yolluyoruz. Bizler bu hizmetlerimizle ve yardımlarımızla onların yanındayız. Bütün bacılar olarak burada canı gönülden çalışıyoruz.  Allah bütün arkadaşlarımızdan razı olsun” diye söyledi.

 “UMUT KERVANI DEPREMZEDELERİN YANINDA”

Üstün bir gayretle çalıştıklarını aktaran Özer “Sabah saat dokuzda gelip saat dörtte kadar çalışıyoruz. Yaklaşık on gün bir haftaya yakındır bu işin içindeyiz. Allah milletimizden razı olsun. Batman halkından ki bütün bu yardımları halkımız getirip Umut Kervan’ına verdiler. Umut Kervanı’da depremzedelerin yanında. Herkes işinin başında ve elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

VALİ CANALP, MAAŞINI AFAD’A BAĞIŞLADI

2023-02-16 16:28 - Gündem

ECZACILAR ODASI ADIYAMAN’DA SAHRA ECZANESİ KURDU

2023-02-15 15:48 - Sağlık

TARİHİ ESER KAÇAKÇILARINA OPERASYON

2023-02-15 15:57 - Asayiş

MESLEK LİSELERİ DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÜRETİMİ BAŞLADI

2023-02-12 11:39 - Eğitim

BATÜ, DEPREMİN YARALARININ SARILMASINA DESTEK OLUYOR

2023-02-14 21:29 - Eğitim

“OKULLARIMIZ DEPREMDEN ETKİLENMEDİ”

2023-02-16 16:22 - Eğitim

VALİ CANALP, İSLAHİYE’DEN GÖKSUN’A GEÇTİ

2023-02-12 15:17 - Gündem

SAĞLIK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

2023-02-14 12:46 - Sağlık

ÖZDEMİR, ÇADIR KENTTE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

2023-02-14 12:47 - Politika

İYİ PARTİ, 26 KİŞİYLE DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

2023-02-15 23:00 - Politika

İlgili Haberler

VALİ CANALP’TEN HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET

12:39 - Gündem

FAKÜLTE HASTANESİ İNŞAATINDA ÇALIŞMALARA DEVAM

12:37 - Gündem

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DENETİMLER ARTTI

12:36 - Gündem

“İŞVERENLERE SESSİZ SEDASIZ YENİ BİR CEZA RİSKİ”

12:44 - Gündem

VALİ CİRİT’TEN VALİ CANALP’A ZİYARET

03:51 - Gündem

Günün Manşetleri

“İŞVERENLERE SESSİZ SEDASIZ YENİ BİR CEZA RİSKİ”

12:44 - Gündem

VALİ CANALP’TEN HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET

12:39 - Gündem

TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!

12:38 - Spor

FAKÜLTE HASTANESİ İNŞAATINDA ÇALIŞMALARA DEVAM

12:37 - Gündem

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DENETİMLER ARTTI

12:36 - Gündem