?>

GENÇLİK, MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE SPORLA BULUŞTU

Tarihiyle bin yıllardır ayakta duran Malabadi Köprüsü, bu kez sporun ve gençliğin coşkusuna tanıklık etti.

Gündem - 6 ay önce

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında unutulmaz bir organizasyona imza attı. Etkinlik boyunca, Türkiye’yle birlikte 40’tan fazla ülkede eş zamanlı olarak kutlanan Avrupa Spor Haftası, bu yıl Batman’da adeta bir spor festivaline dönüştü. Genç sporcular, Malabadi’nin taşlarında, su kenarında ve çevresindeki doğal alanda bir araya gelerek izleyenlere görsel bir şölen sundu.

KANO GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Gösterilerin en ilgi çeken bölümü, tarihi köprünün eteklerinde yapılan kano gösterisi oldu. Malabadi’nin serin sularında süzülen kanolar, adeta zamanın ritmine eşlik etti. Bunun yanında taekwondo, karate, judo, boks, kick boks, masa tenisi, badminton, tenis, bilek güreşi, ip çekme ve güreş gibi birçok branşta yapılan performanslar da büyük alkış topladı. Organizasyona Batman Belediyesi ve Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu da destek vererek sporun her yaştan bireye ulaşmasına katkı sağladı. Etkinliğe öğrenciler, antrenörler, veliler ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

“SPORU TARİHLE BULUŞTURDUK”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Sporu tabana yaymak ve gençlerimizi sağlıklı yaşama yönlendirmek adına bu tür etkinliklerin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Malabadi gibi tarihi bir mekânda sporu buluşturmak da bizim için ayrıca anlamlıydı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, sporcularımıza ve destek veren kurumlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu özel gün, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyarken, Malabadi Köprüsü de bir kez daha tarihle bugünü buluşturan simgesel bir mekân olmayı başardı” dedi.

Yapılan gösteri ve etkinlikler sonrasında bütün sporcular hep birlikte hayal çektikten sonra piknik havasında ikram edilen yemekleri yiyerek programı sonlandırdı.

Haftanın Öne Çıkanları

SAADET PARTİSİNDEN ECZACILAR GÜNÜ ZİYARETİ

2025-09-26 17:34 - Politika

TEKNOFEST BAŞARILARINI MÜDÜR CİĞER’LE PAYLAŞTILAR

2025-09-28 17:12 - Eğitim

TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ TEKNOFEST’TE 4 ÖDÜLLE DÖNDÜ

2025-09-23 01:29 - Eğitim

SUÇLULARLA MÜCADELEDE KARARLILIK

2025-09-23 11:20 - Asayiş

KAMU SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR!

2025-09-25 10:36 - Spor

“KAÇAKÇILARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

2025-09-28 17:29 - Asayiş

SÜPER LİG KUPASI TPAO BATMAN PETROLSPOR'UN

2025-09-24 14:57 - Spor

PETROL, 6'DA 6 YAPTI!

2025-09-29 12:54 - Spor

BESİM EVİZ, AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI

2025-09-26 18:38 - Gündem

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KURULU TOPLANDI

2025-09-25 16:48 - Gündem

İlgili Haberler

ZABITADAN BAYRAM DENETİMİ

17:52 - Gündem

GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

17:50 - Gündem

AİLELERE YÖNELİK AİLE İÇİ İLETİŞİM EĞİTİMİ

17:49 - Gündem

KADİR GECESİ’NDE MANEVİ BULUŞMA

17:49 - Gündem

KIZ YURDU PERSONELİNE EĞİTİM

17:44 - Gündem

Günün Manşetleri

ZABITADAN BAYRAM DENETİMİ

17:52 - Gündem

YILIN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖDÜL

17:51 - Sağlık

GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

17:50 - Gündem

AİLELERE YÖNELİK AİLE İÇİ İLETİŞİM EĞİTİMİ

17:49 - Gündem

KADİR GECESİ’NDE MANEVİ BULUŞMA

17:49 - Gündem