?>

MÜJDECİ “ANNELERİMİZ ENDİŞELİ”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Anneler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Gündem - 5 yıl önce

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Bana göre annelik; tatili, izni olmadan geceli-gündüzlü mesai yapan en zor ama en kıymetli meslek, dünyadaki en kutsal değer, karşılıksız ve sonsuz sevginin kaynağı ve hayattaki ilk öğretmenlerimiz olduğunu dile getirdi.

Müjdeci, açıklamasında Bir annenin evladını sevgi ve şefkatle yetiştirmesi, geleceğimizin en büyük teminatlarından biridir. Çünkü bir anne, tüm dünyayı değiştirebilir. Yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir toplum istiyorsak sevgiye ihtiyacımız var. Sevginin en büyük kaynağı ise sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve özverileriyle bizleri dünyaya getiren merhamet timsali annelerimizdir. Ne yazık ki annelerimiz son yıllarda “çocuklarımı nasıl doyuracağım, eğitimini başarılı bir şekilde sağlayabilecek miyim, uyuşturucu bataklığından nasıl koruyacağım, güvenli bir hayat sunabilecek miyim, iş bulabilecek mi? Bu ve bunun gibi bir çok soruyla endişelendiği bir dönemdeyiz. Bizim amacımız annelerimizin gönül rahatlığı ile kendileri ve çocukları için geleceğe güvenle bakabileceği bir ülkeyi inşa etmektir. Annelerin huzurlu ve mutlu olduğu bir ülkede herkesin mutlu olacağını biliyoruz. En içten duygularımla tüm annelerimizin anneler gününü kutlar; sağlıklı, huzur dolu günler dilerim ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

SON DAKİKA HABERİ! BATMAN ÜNİVERSİTESİNE ŞOK KARAR!

2021-05-02 12:39 - Gündem

5 MAHALLEDE ALTYAPI YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

2021-05-02 23:31 - Gündem

"PATLAMANIN NEDENİ HALA ÖĞRENİLEMEDİ"

2021-05-03 17:41 - Gündem

HASANKEYF’TE TEDBİRLER DENETLENDİ

2021-05-06 01:49 - Gündem

IMMUNOLOJİ VE ALLERJİ HASTALIKLARI UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2021-05-06 13:59 - Gündem

ÖZDEMİR VE GÜR’DEN ÜÇ İLÇEYE ZİYARET

2021-05-07 18:17 - Gündem

YOĞUN BAKIM UZMANI GÖREVE BAŞLADI

2021-05-04 12:41 - Gündem

SASON’DA ‘TAM KAPANMA’ DENETİMİ

2021-05-07 19:54 - Gündem

130 BİN LİRALIK SAHTE ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

2021-05-07 19:56 - Gündem

ÖDEMELER İKAMETLERE GÖNDERİLECEK

2021-05-03 17:44 - Gündem

İlgili Haberler

KAYIP-KAÇAK SU MİKTARI 4 YILDA YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ

14:49 - Gündem

SASON’DA SUÇLA MÜCADELEDE KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

17:43 - Gündem

BAYAN CANALP, AİLE VİZYON ÇALIŞTAYI PROGRAMINA KATILDI

17:40 - Gündem

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

17:36 - Gündem

FEN İŞLERİ SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

17:34 - Gündem

Günün Manşetleri

KAYIP-KAÇAK SU MİKTARI 4 YILDA YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ

14:49 - Gündem

SASON’DA SUÇLA MÜCADELEDE KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

17:43 - Gündem

STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ

17:43 - Sağlık

ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE

17:42 - Spor

19 MAYIS SPOR’A ÖDÜL JESTİ

17:41 - Spor