?>

ÜNİVERSİTE YOLU YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

Kardelen Mahallesi Üniversite yolu üzerinde meydana gelen heyelanın ardından İl Özel İdaresi ve Batman Belediyesi ekipleri adeta zamanla yarıştı.

Gündem - 3 ay önce

Olayın hemen ardından bölgeye intikal eden ekipler gece boyunca aralıksız bir çalışma yürüttü.

Yoğun ve koordineli müdahale sayesinde yaklaşık 450 kamyon dolusu hafriyat kısa sürede temizlenirken, yol güvenli hale getirilerek yeniden trafiğe açıldı. Ekipler, olası yeni risklere karşı bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, yolun altyapısı da detaylı şekilde kontrol edildi.

Geceyi gündüze çeviren çalışmalar kapsamında iş makineleri ve personel, zorlu şartlara rağmen büyük bir özveriyle görev yaptı. Projektörlerle aydınlatılan alanda sürdürülen çalışmalar sırasında ekipler, hem yolun tamamen temizlenmesi hem de sürücülerin güvenliğinin sağlanması için titizlikle çalıştı. Aralıksız devam eden bu yoğun mesai, kısa sürede sonuç vererek ulaşımın normale dönmesini sağladı.

Öte yandan Vali Ekrem Canalp de gece saatlerinde olay yerine gelerek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Vali Canalp, ekiplerin koordinasyonunu yakından takip ederek sürecin hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için gerekli talimatları verdi. Sahada görev yapan personelle de bir araya gelen Vali Canalp, özverili çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti.

Üniversite yolunda meydana gelen toprak kayması sonrası, yol üzerindeki kazı alanlarında trafik güvenliğini sağlamak amacıyla belediye fen ekiplerince asfalt çalışması yapılmıştır.

Yetkililer, bölgede heyelan riskine karşı gerekli incelemelerin sürdüğünü belirtirken, vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

VERGİ AVANTAJI DEĞİL, ZORUNLU MALİYET

2026-04-04 15:17 - Ekonomi

PETROLSPOR MAÇI DEV EKRANDA İZLENECEK

2026-04-07 15:23 - Spor

BATMAN’DA SUÇ ORANLARI DÜŞÜYOR

2026-04-07 15:22 - Asayiş

3 KİLO UYUŞTURUCU HAMMADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

2026-04-06 10:41 - Asayiş

PETROLSPOR ŞAMPİYO…!

2026-04-05 15:56 - Spor

MUĞLA MAÇI CUMARTESİ!

2026-04-02 20:59 - Spor

MEZARLIKLARDA YABANİ OTLARA KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

2026-04-07 02:24 - Gündem

ODUNCU “YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”

2026-04-05 15:51 - Spor

İŞKUR’DAN ÖĞRENCİLERE MESLEK REHBERLİĞİ

2026-04-07 02:18 - Gündem

BATMAN’DA EMEĞİ KÜÇÜK ANLAMI BÜYÜK ETKİNLİK

2026-04-07 02:15 - Gündem

İlgili Haberler

ASFALT ÇALIŞMALARI BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

17:14 - Gündem

BATMAN HAVALİMANI’NDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

17:12 - Gündem

ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİYLE YAZ TATİLİNE GİRDİ

17:11 - Gündem

30 YILLIK AĞAÇLAR KESİLDİ

17:10 - Gündem

İŞGALE NEDEN OLAN MATERYALLER TOPLATILDI

17:08 - Gündem

Günün Manşetleri

ASFALT ÇALIŞMALARI BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

17:14 - Gündem

BATMAN HAVALİMANI’NDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

17:12 - Gündem

ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİYLE YAZ TATİLİNE GİRDİ

17:11 - Gündem

30 YILLIK AĞAÇLAR KESİLDİ

17:10 - Gündem

“KÖKLERDEN GELECEĞE EĞİTİM YOLCULUĞUMUZ SÜRÜYOR”

17:09 - Eğitim