?>

KOZLUK’TA YOL, ALTYAPI VE TARLA YOLLARINDA YOĞUN MESAİ

Batman’ın Kozluk ilçesinde köylerin ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gündem - 5 saat önce

Batman Valisi Ekrem Canalp’in destekleri ve Kaymakam Ümit Fırat Böçkün’ün koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında birçok köyde yol, kanalizasyon ve çevre düzenleme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Kozluk Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda köylerde kapsamlı hizmetlerin sürdürüldüğü belirtildi. Bu kapsamda Alıçlı–Akçalı köy yolu üzerinde yol temizleme çalışmaları tamamlanırken, Kamışlı Köyü’nde ulaşım güvenliğini artırmak amacıyla iki virajın açılması çalışması sona erdi.

Çayhan Köyü’nde taziye evi ve kanalizasyon açma çalışmaları devam ederken, Geçitaltı Köyü’nde 33 adet büz yerleştirilerek yayla yolunda temizlik çalışmaları yapıldı. Armutlu Köyü’nde yol açma ve büz yerleştirme çalışmaları sürerken, Beybağı Köyü ile Delava Mezrası’nda köy ve tarla yollarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan Derince Köyü’nde heyelan bölgesinde temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken, Gümüşörgü Köyü’nde çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Uzunyazı, Güllüce, Derince ve Karşıyaka köylerinde ise çiftçilerin kullandığı tarla yollarında bakım, onarım ve reglaj çalışmaları yapıldı. Kaymakamlık, köylerde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, ulaşım ve altyapı hizmetlerini güçlendirmek amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

POLİSLERDEN ÇAY KENARINDA GÜVENLİK UYARISI

2026-06-03 15:32 - Gündem

ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

2026-06-03 15:33 - Gündem

BATMANLI 5 ÖĞRENCİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

2026-06-03 15:25 - Eğitim

BELEDİYE PERSONELİ SAHADA BULUŞTU

2026-06-03 15:31 - Spor

“7582 SAYILI KANUN İŞLETMELERE NEFES ALDIRACAK”

2026-06-08 02:51 - Ekonomi

İÇME SUYU ALTYAPISINDA TARİHİ DÖNÜŞÜM

2026-06-04 14:26 - Gündem

"KURULTAYIN TOPLANMASI İÇİN İMZAMI ATTIM”

2026-06-03 15:37 - Politika

HÜDA PAR’DAN ‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ SÜRECİNİ HIZLANDIRACAK ADIM

2026-06-04 14:25 - Politika

ARANAN ŞAHIS TRAFİK UYGULAMASINDA YAKALANDI

2026-06-06 04:11 - Asayiş

SON 4 YILDA 520 BİN 991 TON YAMA VE ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİ

2026-06-06 04:10 - Gündem

İlgili Haberler

VALİ CANALP, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

02:47 - Gündem

REFÜJLERE PEYZAJ DÜZENLEMESİ

02:46 - Gündem

YAPI MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ YENİ ÇALIŞMA OFİSİNİ HİZMETE AÇTI

02:44 - Gündem

YAZ DÖNEMİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

02:43 - Gündem

120 KARATECİ KUŞAK SINAVINDA BAŞARI GÖSTERDİ

02:40 - Gündem

Günün Manşetleri

ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

02:48 - Sağlık

VALİ CANALP, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

02:47 - Gündem

REFÜJLERE PEYZAJ DÜZENLEMESİ

02:46 - Gündem

YAPI MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ YENİ ÇALIŞMA OFİSİNİ HİZMETE AÇTI

02:44 - Gündem

YAZ DÖNEMİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

02:43 - Gündem