?>

TOPLU ULAŞIMDA KONFOR VE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Batman Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerinden yararlanan vatandaşların daha güvenli, düzenli ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmeti alabilmesi amacıyla kent genelindeki durak altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Gündem - 3 ay önce

Kent merkezi ve köyler dahil olmak üzere il genelinde bulunan yolcu bekleme durakları, modern ve işlevsel yapılarıyla vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Batman genelinde toplam 820 yolcu bekleme durağı bulunuyor. Özellikle yazın sıcak hava koşulları ile kış aylarında yağışlı havalardan vatandaşların etkilenmemesi için kapalı durakların sayısı her geçen yıl artırılıyor.

DURAKLAR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Durak altyapısının güçlendirilmesi ve modernizasyonu hedefi doğrultusunda son yıllarda önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Bu kapsamda 2022 yılında 75 yeni durak hizmete alınırken, 2023 yılında 19 kapalı durak kent ulaşım ağına kazandırıldı. 2025 yılında ise modern reklam panellerine sahip, ergonomik tasarımlı 50 kapalı durak daha vatandaşların kullanımına sunuldu.

HEM VATANDAŞA HİZMET HEM BELEDİYEYE KATKI

Yeni nesil kapalı duraklar yalnızca yolcuların bekleme konforunu artırmakla kalmıyor, aynı zamanda reklam panelleri sayesinde kentin görsel estetiğine katkı sunuyor. Reklam alanlarının genişletilmesiyle birlikte belediyenin gelir kaynaklarının çeşitlendirilmesine de destek sağlanırken, daha işlevsel ve sürdürülebilir bir durak sistemi oluşturuluyor.

KENTİN HER NOKTASINDA ULAŞIM KONFORU

Batman Belediyesi, toplu ulaşım hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak yatırımlara da devam ediyor. Kent merkezinden kırsal yerleşim alanlarına kadar uzanan durak ağıyla ulaşım hizmetlerinin daha erişilebilir, güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Haftanın Öne Çıkanları

HÜSEYİN YAŞAR’DAN İSTİFA MESAJI

2026-06-22 14:19 - Politika

BAKIM MERKEZİ İDDİALARI İÇİN EYLEM BAŞLATILDI

2026-06-23 01:25 - Politika

“TÜM SORUMLULAR HESAP VERMELİ”

2026-06-26 03:17 - Politika

MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

2026-06-26 03:12 - Eğitim

“KÖKLERDEN GELECEĞE EĞİTİM YOLCULUĞUMUZ SÜRÜYOR”

2026-06-27 17:09 - Eğitim

MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN BAKAN TEKİN’E ‘ANADİLDE EĞİTİM’ SORUSU

2026-06-23 16:48 - Politika

EKMEN’DEN BAKIM MERKEZİ İDDİALARI İÇİN ÇAĞRI

2026-06-24 14:32 - Politika

BARAJLARDAN BIRAKILAN SULARA TEPKİ

2026-06-24 14:33 - Spor

ORYANTİRİNG GRUP ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

2026-06-22 02:49 - Spor

U13 LİGİNİN LİDERİ 19 MAYIS GENÇLİK SPOR

2026-06-23 01:21 - Spor

İlgili Haberler

FEN İŞLERİ EKİPLERİ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN SAHADA

18:47 - Gündem

HÜDA PAR’DAN GERCÜŞ’TE ÜZÜM ÜRETİCİLERİNE DESTEK ÇAĞRISI

18:47 - Gündem

49 İŞ YERİNE GIDA DENETİMİ

18:46 - Gündem

ÖZEL SÜRÜCÜ KURSU SAHİPLERİYLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

18:45 - Gündem

KADIN KURSİYERLERE MANEVİ DEĞERLER EĞİTİMİ

18:44 - Gündem

Günün Manşetleri

FEN İŞLERİ EKİPLERİ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN SAHADA

18:47 - Gündem

HÜDA PAR’DAN GERCÜŞ’TE ÜZÜM ÜRETİCİLERİNE DESTEK ÇAĞRISI

18:47 - Gündem

49 İŞ YERİNE GIDA DENETİMİ

18:46 - Gündem

İL MÜDÜRÜ CİĞER’DEN MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE SEMİNER ZİYARETİ

18:45 - Eğitim

ÖZEL SÜRÜCÜ KURSU SAHİPLERİYLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

18:45 - Gündem