?>

PETROL ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Batman Petrol Ortaokulu, okul sporlarında elde ettiği büyük başarıyla Türkiye’nin gururu oldu. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2025-2026 Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Petrol Ortaokulu hentbol takımı, rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.

Gündem - 1 saat önce

FİNALLER RİZE’DE OYNANDI

Rize’de gerçekleştirilen ve Türkiye genelinden 8 grup şampiyonunun katıldığı finallerde üstün performans sergileyen Batman temsilcisi, oynadığı başarılı maçlarla dikkat çekti. Takım ruhu, disiplinli oyun anlayışı ve mücadeleci kimliğiyle öne çıkan Petrol Ortaokulu, final karşılaşmasında da rakibini mağlup ederek kupayı Batman’a getirdi. Beden Eğitimi Öğretmenleri Sinan Arslan, Barış İmret ve Ömer Ataca yönetiminde şampiyonaya hazırlanan küçük sporcular, uzun süren antrenmanların karşılığını Türkiye şampiyonluğu ile aldı. Teknik ekibin özverili çalışmaları ve öğrencilerin azmi, tarihi başarının en önemli unsurları arasında gösterildi. Türkiye şampiyonluğu sonrası büyük sevinç yaşayan takım sporcuları ve öğretmenler, Batman’da gurur kaynağı oldu.

İL MÜDÜRÜ ÖZPERK TEBRİK ETTİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, elde edilen başarının kent adına son derece önemli olduğunu belirterek şampiyon takımı tebrik etti. Özperk yaptığı açıklamada, “Petrol Ortaokulu öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarı hepimizi gururlandırdı. Sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Batman artık sporda da Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri haline geliyor” ifadelerini kullandı.

Şampiyon sporcular ise büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, hedeflerinin ilerleyen yıllarda milli takım formasıyla Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söyledi. Batman Petrol Ortaokulu’nun elde ettiği Türkiye şampiyonluğu, kentte spor altyapısına verilen önemin meyvelerini verdiğini bir kez daha gösterirken, genç sporcular için de önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

Haftanın Öne Çıkanları

ULAŞIMI RAHATLATACAK DEV PROJEDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

2026-05-06 02:16 - Gündem

KOZLUK’TA DUMANSIZ HAVA SAHASI DENETİMİ

2026-05-06 02:13 - Gündem

İSG EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

2026-05-06 02:19 - Gündem

ÇOCUK KOROSUNDAN UNUTULMAZ KONSER

2026-05-06 02:14 - Gündem

TÜRKSOY HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET

2026-05-06 02:22 - Gündem

CAMİ ŞENLİKLERİ BAŞLADI

2026-05-06 02:21 - Gündem

ANA HAT ARIZASINA HIZLI MÜDAHALE

2026-05-07 02:29 - Gündem

YURTLİG FUTBOL BÖLGE ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

2026-05-07 02:25 - Spor

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

2026-05-07 02:30 - Gündem

VALİ CANALP, YÜRÜTÜLEN ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

2026-05-07 02:29 - Gündem

İlgili Haberler

VALİ CANALP’A SGK HAFTASI ZİYARETİ

18:11 - Gündem

ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNUN ARDINDAN BULVAR SABAHA TEMİZ UYANDI

18:11 - Gündem

BACA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

18:10 - Gündem

SÜVEYBE ANA YURDU’NDA ANLAMLI MERASİM

18:09 - Gündem

BERFİN AĞAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

18:04 - Gündem

Günün Manşetleri

VALİ CANALP’A SGK HAFTASI ZİYARETİ

18:11 - Gündem

ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNUN ARDINDAN BULVAR SABAHA TEMİZ UYANDI

18:11 - Gündem

BACA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

18:10 - Gündem

PETROL ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

18:09 - Gündem

SÜVEYBE ANA YURDU’NDA ANLAMLI MERASİM

18:09 - Gündem