?>

TARAFTARLAR YARDIM İÇİN ADIYAMAN’DA

Yarasalar, Ultraaslan Batman, Çarşı Batman, GFB Batman, UTG Batman ve Dark Reds taraftar grupları, destek amaçlı Adıyaman’a gitti.

Spor - 4 yıl önce

Taraftar gruplarının sorumluları ve tribün liderleri Salih Kurt, Halil İbrahim Akdağ, Civan Yıldız, Muhammed Furkan Çetin ve diğer tribün liderleri 3 gün boyunca depremzedelere sıcak yemek desteği verecekler. Ultraaslan Batman, Çarşı Batman, GFB Batman, UTG Batman ve Dark Reds taraftar grupları da destek vermeyi ihmal etmedi.

“İYİLİK KERVANINDA OLMAK İSTEDİK”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Yarasalar Taraftar Grubu sorumlusu Halil İbrahim Akdağ “Petrolspor’umuzun takım otobüsüyle birlikte Adıyaman’a geldik. Bize her türlü konuda destek veren Petrolsporun genç yöneticilerinden Yunus Emre Toprak, Cahit Tok, Yunus Öndaş’ a teşekkür ederiz. Onların desteği doğrultusunda, Yarasalar Organizasyonuyla yardımlaşmayı başlattık. Yine Salih Kurt abimizin bu organizasyonda büyük destekleri oldu. Ultraaslan Batman, Çarşı Batman, GFB Batman, UTG Batman ve Dark Reds taraftar gruplarını Batman Taraftarlar Birliği altında topladık” dedi.

“3 GÜN BOYUNCA YEMEK DAĞITACAĞIZ”

Adıyaman’da Batman Taraftarlar Birliği olarak 3 gün boyunca 3 öğün yemek dağıtmak üzere malzemelerimizle, aşçımızla ve taraftarımızla geldik diyen Halil İbrahim Akdağ “Amacımız bu iyilik ve yardımlaşma kervanında bizimde bir tuzumuzun olmasıdır. İnsan yerinde bölgenin ne kadar kötü bir durumda olduğunu daha iyi görüyor. Adeta içimiz parçalandı, yüreğimiz yandı. Allah bu tür acıları bir daha devletimize, milletimize ve hiç kimseye göstermesin. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Bizimle beraber olan bütün gençlerimizden Allah razı olsun. En azından 3 gün boyunca buradaki depremzedelerimizin hayır dualarını alacağız. Bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu. Akdağ ayrıca yemek hizmetlerinin yanı sıra yanlarında götürdükleri oyuncakları da depremzede çocuklara hediye etmeyi de ihmal etmediklerini sözlerine ekledi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

ECZACILAR ODASI ADIYAMAN’DA SAHRA ECZANESİ KURDU

2023-02-15 15:48 - Sağlık

TARİHİ ESER KAÇAKÇILARINA OPERASYON

2023-02-15 15:57 - Asayiş

AYDİŞ’TEN DEPREMZEDELERE YARDIM

2023-02-09 16:08 - Gündem

SAĞLIK EKİPLERİ 19 ARAÇ İLE DEPREM BÖLGESİNDE

2023-02-09 16:08 - Sağlık

MESLEK LİSELERİ DEPREM BÖLGESİ İÇİN ÜRETİMİ BAŞLADI

2023-02-12 11:39 - Eğitim

VELİLER; ATKI, BERE ÖRÜYOR

2023-02-10 14:57 - Eğitim

BATÜ, DEPREMİN YARALARININ SARILMASINA DESTEK OLUYOR

2023-02-14 21:29 - Eğitim

VALİ CANALP, İSLAHİYE’DEN GÖKSUN’A GEÇTİ

2023-02-12 15:17 - Gündem

SAĞLIK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

2023-02-14 12:46 - Sağlık

ÖZDEMİR, ÇADIR KENTTE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

2023-02-14 12:47 - Politika

İlgili Haberler

KOZLUK KENT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

02:17 - Spor

PETROLSPOR’DAN SÜPER LİG’E TRANSFER

14:18 - Spor

KORFBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ

17:10 - Spor

ZEKERİYA ŞEYHANİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

17:10 - Spor

BATMAN HENTBOLDA TÜRKİYE İKİNCİSİ

18:21 - Spor

Günün Manşetleri

KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU’NDA ENGELLER KALDIRILIYOR

15:38 - Gündem

ULAŞIM VE TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN SAHA ÇALIŞMALARI

15:38 - Gündem

ÖĞRENCİLER KÜTÜPHANE BAHÇESİNDE HASAT YAPTI

15:37 - Gündem

KADIN KOOPERATİFLERİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ ADIMI

15:37 - Gündem

OKULLARDA GÖREVLİ PERSONELE ACİL DURUM BİLGİLENDİRMESİ

15:35 - Gündem