?>

17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK; ANNELİĞE İLK ADIM

Gerçekleştirdiği başarılı cerrahi ve medikal tedavilerle adından sıklıkla söz ettiren Özel Batman Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin, etkili tedavi ve takip ile 17 yıl aradan sonra anne özlemi yaşayan hastasına mutluluğu yaşattı.

Gündem - 4 yıl önce

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin “Hastamız çocuk istemi nedeniyle tarafıma başvurdu. Daha önce çocuk sahibi olmak için tüp bebek girişimleri dahil olmak üzere birçok tedavi sürecinden geçmiş olan hastamıza gerçekleştirdiğimiz modern cerrahi uygulamalar ile hastamızın gebe kalmasını sağladık.

17 yıllık evlilik, çocuk sahibi olmak için onca verilmiş çaba, bu süreçte yaşanan hayal kırıklıkları, üzüntü ve bu durumun yaşattığı psikolojik yıpranmışlıklar sonucunda gerçekleştirdiğimiz başarılı tedavi ile hastamızın anne özlemini sona erdirmek hem benim için hem de hastamız için büyük bir mutluluk oldu. Hastamızın sevincine ortak olarak bu mutluluğa vesile olduğum için gururluyum. Sağlıklı bir gebelik süreci için hastamızı takibe aldık.

Şu noktayı da belirtmeden geçmek istemiyorum. Yıllarca çocuk sahibi olma özlemi ile tedaviler görmüş; fakat çocuk sahibi olamamış anne adaylarımızın umutlarının kırılmaması gerektiğini doğru tedavi yaklaşımları ile bu sorunların aşıldığını ve nice anne adaylarımıza bu mutluluğu yaşattığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Anne özlemi yaşayan hastaya gerçekleştirdiği etkili tedavi ile mutluluğu Op. Dr. Yasemin Afşin’e minnettar olduğunu belirten hasta, bunun tarifi imkânsız bir mutluluk olduğunu belirterek, bu süreçte çocuk özlemi yaşayan anne adaylarının vazgeçmemesi gerektiğini belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

GENÇ HASTANIN 3 DAMARI DEĞİŞTİRİLDİ

2022-05-25 15:45 - Halkın Sesi

PARK VE BAHÇELERDE GECE MESAİSİ

2022-05-26 19:02 - Gündem

BAŞKAN GÖNKEK, GÜVEN TAZELEDİ

2022-05-27 12:41 - Gündem

GENÇLİK’TEN 285 KİŞİYLE 7 GÜNLÜK ÇADIR KAMPI

2022-05-29 01:15 - Gündem

KADIN FUTBOL TAKIMI ADINI FİNALE YAZDIRDI

2022-05-26 18:57 - Gündem

MUHASEBECİLER ODASINDA ‘AYAZ’ DÖNEMİ

2022-05-30 17:52 - Gündem

VALİ CANALP’TAN YÜCEBAĞ BELDESİNE ZİYARET

2022-05-27 11:03 - Gündem

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ, PARTİLİLERLE TOPLANTI YAPTI

2022-05-29 15:55 - Gündem

MUHASEBECİLER ODASI SEÇİME GİTTİ

2022-05-29 18:36 - Gündem

AĞAOĞLU BATMAN’A ÇIKARMA YAPTI

2022-05-25 00:38 - Gündem

İlgili Haberler

VALİ CANALP’TEN POLİS GÜNÜ MESAJI

14:12 - Gündem

MAZGAL VE BACALARDAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

14:10 - Gündem

MERAKLI KEÇİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

14:10 - Gündem

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BATMAN TÜRKİYE’YE MODEL OLUYOR

01:43 - Gündem

REAL KONAK HOTEL’DEN ŞAMPİYONA ANLAMLI DESTEK

01:43 - Gündem

Günün Manşetleri

ODUNCU “KAMUSAL ALANLAR TEHDİT ALTINDA”

14:13 - Politika

VALİ CANALP’TEN POLİS GÜNÜ MESAJI

14:12 - Gündem

TEFECİLİK OPERASYONU: 8 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

14:11 - Asayiş

MAZGAL VE BACALARDAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

14:10 - Gündem

MERAKLI KEÇİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

14:10 - Gündem