?>

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman esnafının ve halkının yaşadığı elektrik sorunlarını DEDAŞ ile görüştü.

Gündem - 4 yıl önce

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, DEDAŞ Müdürü Naci Obut’u makamında ziyaret etti. Başkan Çiftçi, ziyaretleri esnasında iş yeri sahiplerinin ve halkımızın elektrik sorunu ile ilgili sorun ve taleplerini iletti.

Arızalar, planlı kesintiler ve kablo hırsızlıkları gibi birçok konuya değinen Başkan Çiftçi, “Esnafımızın daha önce belirttiği sorun ve taleplerini dinleyerek arızalar, planlı kesintiler ve kablo hırsızlıkları gibi konularda sıkıntılarını dile getirdik. Bu konuda elektrik kesintileri için anında müdahale edilmesi ve hassasiyet gösterilmesini istedik. Planlı kesintiler ve bakımın yapılacağı zaman daha önceden haber verilmesi ve özellikle esnafın işlerinin yoğun olduğu gün ve saatlerde bakım ve onarımın yapılmaması konusunda taleplerde bulunduk. Bununla beraber daha önceden gündeme getirdiğimiz Gülistan Caddesi başında ve 2000 İş Merkezi yanında bulunan üç adet trafonun hem tehlikeli olduğu hem de görüntü kirliliğine yol açtığından dolayı okul bahçesinin kullanılmayan tarafına alınması için DEDAŞ Müdürümüz ile beraber Milli Eğitim Müdürümüzün yanına gidip trafolar için gereken desteği istedik. Hem Milli Eğitim Müdürlüğümüz hem de DEDAŞ Müdürlüğü gerekli girişim ve resmi yazışmalarda bulundular. İlgilerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DEDAŞ Müdürü Naci Obut, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sorun ve talepleri not aldı ve gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

Haftanın Öne Çıkanları

RESİM BÖLÜMÜNÜN BÜYÜK BAŞARISI

2022-08-15 18:31 - Halkın Sesi

ÖZDEMİR, ESNAFIN SORUNLARI DİNLEDİ

2022-08-12 16:14 - Gündem

BAŞKAN AKBAŞ, AFYON KAMPINDAYDI

2022-08-09 18:05 - Gündem

BATMAN’IN EN BÜYÜK A101’İ YENİLENDİ

2022-08-15 18:41 - Gündem

HAZIRLIK MAÇINDA İKİNCİ GALİBİYET

2022-08-09 18:03 - Gündem

TÜGVA’LI KIZLAR SEVEK’TE SERİNLEDİ

2022-08-14 16:31 - Gündem

PETROLSPOR KAMPI GALİBİYETLE TAMAMLADI

2022-08-12 16:21 - Gündem

20 AİLE CHP’YE GEÇTİ

2022-08-15 18:49 - Gündem

GÜLMEZ, HEDİYESİNİ TAKDİM ETTİ

2022-08-10 19:17 - Gündem

ÖZDEMİR VE GÜR’DEN CANPOLAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2022-08-10 00:39 - Gündem

İlgili Haberler

VAN’DAN 7 ÖDÜLLE DÖNÜYORUZ

15:23 - Gündem

BATMAN-ANTALYA UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

15:01 - Gündem

YEŞİL KUŞAK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

14:57 - Gündem

HASANKEYF’TE ZEYTİNCİLİK HIZ KESMEDEN GELİŞİYOR

14:55 - Gündem

BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

14:50 - Gündem

Günün Manşetleri

VAN’DAN 7 ÖDÜLLE DÖNÜYORUZ

15:23 - Gündem

BATMAN-ANTALYA UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

15:01 - Gündem

YEŞİL KUŞAK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

14:57 - Gündem

HASANKEYF’TE ZEYTİNCİLİK HIZ KESMEDEN GELİŞİYOR

14:55 - Gündem

BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

14:50 - Gündem