?>

HAP EĞİTİMİ VERİLDİ

Batman İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda hastane afet ve acil durum planı (HAP) Uygulama Yönetmeliği gereğince Batman İl Sağlık Müdürlüğü Afet Birimi HAP eğitmenleri tarafından hastane afet ve acil durum planlaması uygulayıcı eğitimi düzenlendi.

Sağlık - 3 yıl önce

Eğitime İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, hizmet başkanları, Başkan Yardımcıları özel ve kamu hastane başhekimleri, idari personel ve hastane HAP birimi çalışanları katıldı.

Afet ve acil durum temel kavramları, Türkiye afet yönetimi ve sağlık hizmetleri, Hastane afet ve acil durumu planına giriş, Hastane afet ve acil durum planına hazırlama kılavuz tanıtımı, Hastanelerde afet risklerinin azaltılması, Hastane afet ve acil durum müdahale yönetimi, Hastane olay yönetimi,  Kitlesel yaralanmalı olaylarda hastanenin müdahale aşamaları, Olay bildirimi ve acil müdahale planının aktivasyonu, Hastanenin tıbbi kapasitesi lojistik ve malzemelerin yönetimi, Hastane afet triaj alanı acil servis ve hastane için hasta trafik akışı, Acil müdahale planının aktivasyonunda bilgi yönetimi, Güvenlik ve emniyet, Ölü ve kayıplarla ilgili işlemler sosyal destek faaliyetleri olaya özel planlar hastane afet ve acil durum planı mevzuat durum analizi, Hastane afet ve acil durumuyla ilgili konularda bilgiler verildi.

Afet ve acil durumunda yapılması gerekenler uygulamalı bir eğitim ile gerçekleştirildi. Eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

HİNDİ FİYATLARI CEP YAKIYOR

2022-12-25 20:37 - Ekonomi

CHP’DEN GENÇLİK ŞÖLENİ

2022-12-22 14:48 - Magazin

REKTÖR DEMİR, KATAR DEVLETİ MİLLİ GÜNÜ RESEPSİYONUNA KATILDI

2022-12-20 13:15 - Dünya

GENÇLİK MEHMET AKİF ERSOY’U ANDI

2022-12-26 13:46 - Magazin

HÜDA PAR, PAZARCILARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

2022-12-27 12:59 - Ekonomi

SÖĞÜT “ASGARİ ÜCRETİ BEKLENTİLERİ TAM OLARAK KARŞILAMAMIŞTIR”

2022-12-25 14:30 - Ekonomi

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ!

2022-12-21 14:19 - Ekonomi

BOĞAZİÇİ KOLEJİ UZM. DR. TAŞİN'İ AĞIRLADI

2022-12-22 14:36 - Eğitim

HAMİTOĞLU “YILLARIN KAMBURU ÇÖZÜLÜYOR”

2022-12-26 13:54 - Politika

 MEB ŞUBE MÜDÜRÜ MURAT YAĞMUR “2022’DE 1 MİLYON VELİYE ULAŞTIK”

2022-12-20 21:00 - Eğitim

İlgili Haberler

BATMAN KARMASI’NDAN MERSİN’DE TARİHİ ZAFER

19:57 - Sağlık

STK TEMSİLCİLERİNE YÖNELİK KALP SAĞLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

10:41 - Sağlık

“BATMAN, BİRİNCİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE ORTALAMANIN ÜZERİNDE”

16:04 - Sağlık

YILIN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖDÜL

17:51 - Sağlık

BELEDİYESPOR’DAN U14 MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET

05:22 - Sağlık

Günün Manşetleri

BATMAN, MEYVE FİDANI ÜRETİMİNDE BÖLGEYE MODEL OLMAYI HEDEFLİYOR

14:10 - Gündem

KAYIP-KAÇAK SUYA GEÇİT YOK

14:08 - Gündem

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

02:30 - Gündem

ANA HAT ARIZASINA HIZLI MÜDAHALE

02:29 - Gündem

VALİ CANALP, YÜRÜTÜLEN ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

02:29 - Gündem