?>

MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN SAĞLIK KURUMLARINA ZİYARET

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sağlık kurumlarını ve hastaları ziyaret ederek Batman’ın sağlık alanındaki sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Sağlık - 3 yıl önce

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve parti teşkilatından bir heyetle Batman’daki sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı ve heyeti ilk olarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Feyat Tunç’u makamında ziyaret etti. Ziyarette sağlık sektörünün sorunları ele alınarak, Batman’ın sağlık alanında var olan eksikliklerinin giderilmesi konusunda yapılabilecekler konuşuldu. Ziyaret sonrası serviste yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ramanlı, kafeteryada hasta yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Ramanlı ve heyeti daha sonra İluh Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Özay’ı makamında ziyaret etti. Hastanenin sorunlarının konuşulduğu ziyaret sonrası Milletvekili Ramanlı, hastaları odalarında tek tek ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla görüştü ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ramanlı son olarak Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mahsum Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette hastanenin sorunları ele alındı. 

Sağlık kurumları ziyaretlerinde Batman’ın sağlıktaki durumu, sorunları ve yapılabilecekler ile ilgili Ramanlı’ya bilgi verildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde hastane yönetimlerinin ve hasta ile hasta yakınlarının Ramanlı’ya yakın ve sıcak ilgi gösterdikleri görüldü.

Ziyaretler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Ramanlı “Sağlık sektörümüzün durumunu, sorunlarını ve çözüm yollarını yerinde tespit etmek amacıyla sağlık kurumlarımızı ziyaret ettik. Eğitim ve Araştırma Hastanesi İluh Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayrıca Başhekimlerimiz ile birlikte hastalarımıza da geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

Haftanın Öne Çıkanları

NASIROĞLU, ERDOĞAN'IN KÖRFEZ ÜLKELERİ TURUNDA YER ALIYOR

2023-07-19 15:45 - Gündem

MAHMUT HOCA, ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

2023-07-20 12:06 - Sağlık

1 KİLO 300 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

2023-07-14 15:38 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN SAĞLIK KURUMLARINA ZİYARET

2023-07-20 12:13 - Sağlık

POLİS, 21 EKİP İLE ÇALIŞMA BAŞLATTI

2023-07-14 15:39 - Asayiş

İSLAM UCAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

2023-07-14 15:37 - Spor

HDP, DBP VE YEŞİL SOL PARTİ’DE YENİDEN YAPILANMA SÜRECİ

2023-07-13 14:54 - Politika

VEKİL ODUNCU, DEPREM PARALARINI SORDU

2023-07-16 18:51 - Politika

İHD’DEN 37. YIL AÇIKLAMASI

2023-07-17 23:20 - Gündem

FIRAT ASLAN, TOBB’TA BATMAN’I TEMSİL EDECEK

2023-07-16 18:29 - Gündem

İlgili Haberler

77 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ SUNULDU

15:11 - Sağlık

ÖZEL HASTANELERE KALİTE ODAKLI ZİYARETLER BAŞLADI

16:28 - Sağlık

BATMAN’A ÖNEMLİ BİR YATIRIM: AMATEM

15:44 - Sağlık

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİYLE LGS ANALİZ TOPLANTISI

13:19 - Sağlık

SAĞLIK TESİSLERİNDE HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK İNCELEMELER

13:52 - Sağlık

Günün Manşetleri

DONDURUCU KIŞTA YABAN HAYATINA UMUT OLDULAR

16:24 - Gündem

“SOKAK HAYVANLARINA GIDA DESTEĞİ SAĞLIYORUZ”

16:23 - Gündem

FEN İŞLERİNDEN ARALIKSIZ ÇALIŞMA

16:22 - Gündem

KADINLAR OKUMA-YAZMAYLA YENİ BİR HAYATA ADIM ATIYOR

16:20 - Gündem

“BU TATİL ÇOK SPORTİF GEÇİYOR”

16:18 - Spor