?>

MİLLETVEKİLİ RAMANLI “KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR VERİR”

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı basınla bir araya geldiği toplantıda bir gazetecinin YSP Batman Milletvekili Keskin Bayındır’ın HÜDA PAR ile ilgili yaptığı açıklamayı sorması üzerine Ramanlı, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Politika - 3 yıl önce

Adana’da HÜDA PAR’a yönelik saldırıya değinen Ramanlı, bu menfur saldırının bütün Türkiye’yi yasa boğduğunu belirterek, seçim sürecinde partilerine yönelik kirli propagandanın etkisiyle olduğunu kaydetti.

Seçim sürecinde Millet İttifakının adayı etrafında şekillenen propagandanın hükümetten daha çok partilerinin hedef alındığına dikkat çeken Ramanlı “Adana’daki hadise bu seçim sürecinde aleyhimize çalıştırılan kara propagandanın uzağında bir yerde değil, tam göbeğindedir. Bu kara propaganda meyvesini maalesef Adana’da acı bir şekilde verdi. Bu kötü dilin, bu siyasetin, canavarlaşmış politikanın nelere mal olduğunun en bariz göstergesidir” ifadelerini kullandı.

“DEVİR ARTIK KAYBETME VE KAYBETTİRME DEVRİ DEĞİL”

Her şeye rağmen toplumun faydasına, huzuruna refahına ve iyiliğine çaba göstermeye devam edeceklerini belirten Ramanlı “Siyasetin temel hedefi budur. Siyaset hizmet için vardır. Huzuru devam ettirmek için vardır. Refahı yükseltmek için vardır. İnsanca bir yaşamı mümkün kılmak için vardır. Bahsettiğiniz açıklamalarda bulunan siyasetçi için ben sadece şunu söylerim: ‘Keskin sirke küpüne zarar verir ancak’. Aynı dille dönüp cevap vermenin bu memlekete ve milletimize hiçbir faydası yoktur. Ama şunu da söyleyeyim: ‘Devir artık kaybetme ve kaybettirme devri değil’. Siyaset belki şimdiye kadar bir biçimde kaybetme ve kaybettirme üzerine kuruldu. Bundan sonra ne Kürtler için ne Türkler için ne de Türkiye’deki diğer etnik aidiyetler için kaybetme ve kaybettirme söz konusu olmayacak. Artık Kürtler de kazanacak, Türkler de kazanacak diğer aidiyetlerin tamamı da kazanacak. Kazanırken kazandırma siyaseti artık gelecekte kendine yer bulacak. Kimse artık bu millete kaybettiremeyecek” şeklinde konuştu.

 

Haftanın Öne Çıkanları

EMNİYET DENETİMLERDE 51 ADET RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ

2023-07-31 20:24 - Asayiş

BİLARDO TURNUVASI BAŞLIYOR

2023-08-01 14:50 - Spor

MHP’DE GÖREV DEVRİ YAPILDI

2023-08-01 14:56 - Politika

NASIROĞLU’NDAN ÇEŞİTLİ ZİYARETLER

2023-07-28 14:51 - Gündem

ASKOM TOPLANTISININ ÜÇÜNCÜSÜ YAPILDI

2023-08-01 14:51 - Sağlık

SOKAK ORTASINDA CİNAYET

2023-07-30 13:22 - Gündem

MİLLETVEKİLİ RAMANLI “KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR VERİR”

2023-08-03 16:13 - Politika

BAŞSAVCI’DAN VALİ CANALP’A VEDA ZİYARETİ

2023-08-02 11:31 - Gündem

MİLLETVEKİLİ RAMANLI, İL ÖZEL İDARESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

2023-08-01 14:52 - Politika

BATMANLI GENÇ SİYASETÇİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

2023-08-01 14:53 - Gündem

İlgili Haberler

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

05:25 - Politika

SAADET İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

03:37 - Politika

RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”

10:26 - Politika

DEVA’DAN SEFERBERLİK!

12:20 - Politika

Günün Manşetleri

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem

VALİ CANALP, BASIN MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

04:06 - Gündem

KELÂM VE KALEM YAZMA MUSHAF SERGİSİ ZİYARETÇİLERE KAPILARINI AÇTI

04:04 - Gündem