?>

ODUNCU “TOPLUMSAL BARIŞI VE ADALETİ BİRLİKTE İNŞA ETMEYE KARARLIYIZ”

DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Semra Güneş ve Azat Esin ile DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi birlikte kentte çeşitli temaslarda bulundu. Parti yönetiminin de eşlik ettiği heyet, gün boyunca Batman’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Politika - 9 ay önce

Ziyaretler kapsamında heyet; Medeniyetler Beşiğinde Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MEBYADER), Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Yardımlaşma Derneği (TUAYDER), Din Alimleri Derneği (DADER) ve Batman Barış Anneleri İnisiyatifi ile bir araya geldi.

Heyet, ziyaret ettikleri kurum temsilcileriyle kentteki toplumsal sorunlar, hak ihlalleri ve dayanışma çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Oduncu, temasların ardından yaptığı açıklamada, halkla kurdukları diyaloğun, DEM Parti’nin siyaset anlayışının temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Milletvekili Oduncu “Acıların, adaletsizliklerin, eşitsizliklerin karşısında dimdik duran yapılarla bir araya geldik. Bizim mücadelemiz, görünmeyeni görünür kılmak mücadelesidir” dedi.

Ziyaret ettikleri derneklerde dile getirilen sorunlara da değinen Milletvekili Oduncu “Cezaevlerinde yaşanan hak ihlallerinden tutun da kayıplar gerçeğine, inanç özgürlüğünden kadınların yaşadığı sistematik şiddete kadar birçok meselede halkımızın sesi duyulmuyor. Biz bu sesi büyütmeye, toplumsal barışı ve adaleti birlikte inşa etmeye kararlıyız.

DEM Parti olarak halkın yanında olmaya, her alanda mücadeleyi büyütmeye devam edeceğiz. Mecliste de sokakta da kadınların, gençlerin, yoksulların, ötekileştirilenlerin sözünü kurmaya devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

ODUNCU'DAN MECLİS’TE KAYYIM TEPKİSİ “HALKIN İRADESİ GASP EDİLEMEZ”

2025-06-12 16:13 - Politika

MÜDÜR SOLMAZ’DAN HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

2025-06-11 16:43 - Sağlık

5.240 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

2025-06-14 14:55 - Asayiş

BAŞKAN FIRAT’TAN İSRAİL’E TEPKİ

2025-06-14 14:54 - Politika

DEM PARTİ HEYETİNDEN BAYRAM ZİYARETİ

2025-06-11 12:41 - Politika

VALİ CANALP’A 186. YIL ZİYARETİ

2025-06-14 14:58 - Politika

ODUNCU “TOPLUMSAL BARIŞI VE ADALETİ BİRLİKTE İNŞA ETMEYE KARARLIYIZ”

2025-06-17 14:10 - Politika

KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 6 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI

2025-06-14 14:51 - Asayiş

RAMANLI, AİLELERİN ACISINI PAYLAŞTI

2025-06-17 14:07 - Politika

YEDİ-İKİ ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI BAŞLIYOR

2025-06-11 12:33 - Eğitim

İlgili Haberler

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

05:25 - Politika

SAADET İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

03:37 - Politika

RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”

10:26 - Politika

DEVA’DAN SEFERBERLİK!

12:20 - Politika

Günün Manşetleri

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem

VALİ CANALP, BASIN MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

04:06 - Gündem

KELÂM VE KALEM YAZMA MUSHAF SERGİSİ ZİYARETÇİLERE KAPILARINI AÇTI

04:04 - Gündem