?>

“NEFES ALINAMAYAN ŞEHİR MANZARALARI ARTIK TARİHE KARIŞMIŞTIR”

AK Parti Batman İl Başkanlığı, Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü dolayısıyla parti binasında basın açıklaması düzenlendi.

Gündem - 4 yıl önce

AK Parti Batman İl Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Suat Konaç, AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana çevreye bütüncül bir bakış açısıyla yaklaştığını söyledi.

Dünya Çevre Günü'nün 1972'den bu yana her yıl 5 Haziran'da çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık oluşturulması amacıyla kutlandığını, ayrıca bu sene 1-7 Haziran haftasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Türkiye Çevre Haftası ilan edildiğini ifade eden Konaç “AK Parti belediyeciliği ile tanışan şehirlerimizde, çöp, çamur, çukur, bataklığa dönmüş su kaynakları, hava kirliliğinden nefes alınamayan şehir manzaraları artık tarihe karışmıştır. Şehirlerimiz artık sıfır atığı, sıfır atık maviyi, geleceğe nefesi, millet bahçelerini, mavi bayraklı plajları, yenilenebilir ve temiz enerjiyi konuşmakta, bu kulvarlarda adeta birbirleriyle yarışmaktadır. Geçtiğimiz 20 yılda çevreyi korumak ve yaşatmak, iklim değişikliğiyle mücadele etmek adına sessiz devrimler olarak tanımladığımız sayısız hizmeti ve eseri milletimize kazandırdık” dedi.

Konaç, çevreyi korumak ve yaşatmak için, iklim değişikliğiyle mücadele etmek adına sayısız eserin hizmete alındığını vurguladı.

Çevreci çalışmaların aralıksız süreceğini aktaran Konaç "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak her alanda olduğu gibi çevre konusunda da samimi ve gayretli çabalar ortaya koyuyor, sözde çevrecilerin yaptığı gibi çevreyi kullanışlı bir siyaset alanı olarak görmüyoruz. Bizim için çevreci olmak, çevreyi ve tabiatı korumak ve yaşatmaktır" diye konuştu.

Basın açıklamasına AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve partililer katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

“MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

2022-06-02 00:58 - Sağlık

YENİ ONKOLOJİ UZMANI GÖREVEE BAŞLADI

2022-05-31 18:30 - Gündem

BAŞKAN AYAZ, MAZBATASINI ALDI

2022-06-01 16:25 - Gündem

GENÇLİK’TEN 285 KİŞİYLE 7 GÜNLÜK ÇADIR KAMPI

2022-05-29 01:15 - Gündem

KOZLUK VE BEŞİRİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

2022-06-02 17:48 - Gündem

MUHASEBECİLER ODASINDA ‘AYAZ’ DÖNEMİ

2022-05-30 17:52 - Gündem

“NEFES ALINAMAYAN ŞEHİR MANZARALARI ARTIK TARİHE KARIŞMIŞTIR”

2022-06-04 22:26 - Gündem

YENİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

2022-06-03 15:56 - Gündem

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ, PARTİLİLERLE TOPLANTI YAPTI

2022-05-29 15:55 - Gündem

KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR

2022-06-02 17:51 - Gündem

İlgili Haberler

DONDURUCU KIŞTA YABAN HAYATINA UMUT OLDULAR

16:24 - Gündem

“SOKAK HAYVANLARINA GIDA DESTEĞİ SAĞLIYORUZ”

16:23 - Gündem

FEN İŞLERİNDEN ARALIKSIZ ÇALIŞMA

16:22 - Gündem

KADINLAR OKUMA-YAZMAYLA YENİ BİR HAYATA ADIM ATIYOR

16:20 - Gündem

SEMİH ÇELİK’TEN BATMAN’A GURUR VEREN BAŞARI

16:17 - Gündem

Günün Manşetleri

DONDURUCU KIŞTA YABAN HAYATINA UMUT OLDULAR

16:24 - Gündem

“SOKAK HAYVANLARINA GIDA DESTEĞİ SAĞLIYORUZ”

16:23 - Gündem

FEN İŞLERİNDEN ARALIKSIZ ÇALIŞMA

16:22 - Gündem

KADINLAR OKUMA-YAZMAYLA YENİ BİR HAYATA ADIM ATIYOR

16:20 - Gündem

“BU TATİL ÇOK SPORTİF GEÇİYOR”

16:18 - Spor