?>

“OTOBÜS SAYI VE SEFERLERİNİ ARTIRIN”

Belediye Otobüs sayıları ve seferlerinin yetersiz olmasının halkı mağdur ettiğini belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, belediyeye çağrıda bulunarak otobüs sayı ve seferlerinin artırılmasını istedi.

Gündem - 3 yıl önce

İlimizde belediye otobüslerinin taşıma konusunda yetersiz kalması halkta ciddi mağduriyetler yaşatıyor. Otobüs sayı ve seferlerinin azlığından ötürü yolculuk özellikle uzun güzergâhlarda sefer yapan otobüslere binen vatandaşlar için adeta işkenceye dönüşüyor.

Konuyla ilgili vatandaşların sık sık kendilerine şikâyetlerini ilettiklerini belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, belediyeden çözüm bulmasını talep etti.

Akaryakıtın pahalı olmasından ötürü özel arabası olanların bile toplu ulaşıma yöneldiklerini vurgulayan Başkan Şahin “Akaryakıtın zamlanmasından halkımız özel araçlarını çıkarmak yerine toplu taşımayı tercih etmektedirler. Toplu taşımada yaşanan sıkıntılar bizlere iletilmektedir. Belediye Otobüs sayıları ve seferleri yetersiz kalmaktadır. Özellikle mesai saatlerinin başlama ve bitiş saatlerinde ve öğrencilerin okul çıkışı sırasında halk, otobüslerde neredeyse balık istifi gibi üst üste yığılmaktadır. Duraklardaki yığılma ve otobüslerin doluluğu halkımıza eziyet veriyor” ifadelerini kullandı.

Batman Belediyesine çağrıda bulunan Şahin “Belediyemizin imkânları vardır. Bu konuda halkın sesini duymalı. Halkın şikâyetlerini kulak ardı etmemeli. Halkımızı bu eziyetten kurtarmak için otobüs sayılarını artırmalı. Halkın talebi, Belediyenin ulaşım ihtiyacını rahat bir şekilde yolculuk yapabilecek düzeye getirmesidir. Çözüm olarak; Özellikle uzun güzergâhta ki otobüs sayıları arttırılsın. Diğer bölgelerde ise mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde ilave seferler yapmak suretiyle halkımızı bu sıkıntıdan kurtarsınlar” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

BATÜ’DE KALİTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

2022-11-14 17:07 - Eğitim

ÖĞRENCİLERE ‘İSLAM'IN ÖNEMİ’ EĞİTİMİ VERİLDİ

2022-11-12 12:22 - Eğitim

REKTÖR DEMİR, AKADEMİK BİRİMLERLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

2022-11-10 00:11 - Sağlık

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇEDE DİLBER DÖNEMİ

2022-11-15 17:04 - Gündem

AYDIN’DAN ÖZER’E ZİYARET

2022-11-15 17:05 - Gündem

İSTİKLAL CADDESİ'NDE ŞİDDETLİ PATLAMA: 4 ÖLÜ, 38 YARALI

2022-11-13 17:58 - Gündem

OK VE AVŞAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

2022-11-13 16:38 - Gündem

DSİ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

2022-11-16 17:47 - Gündem

“ATILAN HER ELBİSE, KAYBEDİLMİŞ MİLLİ SERVETTİR”

2022-11-10 16:27 - Gündem

PETROL, DEPLASMANDA MAĞLUP OLDU

2022-11-13 17:27 - Spor

İlgili Haberler

BATMAN’A NEFES OLAN AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

14:40 - Gündem

DSİ YÜRÜYÜŞ YOLU GÜNEŞ PANELLERİ GÖZDEN GEÇİRİLİYOR

14:39 - Gündem

“BATMAN’IN ÖNCELİKLİ YATIRIMLARINA YÖNELELİM”

14:38 - Gündem

MÜDÜR GÜMÜŞ’TEN BAŞKAN KAPLAN’A ÖNEMLİ ZİYARET

14:37 - Gündem

VALİ CANALP’TEN HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET

12:39 - Gündem

Günün Manşetleri

VEKİL ODUNCU, KANLI SALDIRIYA DİKKAT ÇEKTİ!

15:15 - Politika

BATMAN’A NEFES OLAN AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

14:40 - Gündem

DSİ YÜRÜYÜŞ YOLU GÜNEŞ PANELLERİ GÖZDEN GEÇİRİLİYOR

14:39 - Gündem

“BATMAN’IN ÖNCELİKLİ YATIRIMLARINA YÖNELELİM”

14:38 - Gündem

MÜDÜR GÜMÜŞ’TEN BAŞKAN KAPLAN’A ÖNEMLİ ZİYARET

14:37 - Gündem