?>

BATÜ’DE KALİTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kaliteyi kurum kültürü haline getirmeye çalışan Batman Üniversitesinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon ve TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimleri verildi.

Eğitim - 3 yıl önce

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, üniversitemizin kalite sürecinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri anlatarak Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili yapılan eğitimlerin kaliteyi tabana yayma konusunda büyük önem arz ettiğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından TSE Eğitim Daire Başkanlığında görevli Baş Araştırmacı Yılmaz Öztürk tarafından Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyonu içinde yer alan Kuruluş İçeriği ve Kapsamı, Politika, Hedefler ve Proseslerin gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan dokümanların hazırlanması konularında katılımcılara yol gösterici bilgiler aktarıldı.

REKTÖR DEMİR: “HEDEFLERİMİZE KARARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYORUZ”

Yapılan eğitim hakkında konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinde kalite çalışmaları konusunda ciddi bir emek sarf edildiğini, yeni YÖK anlayışıyla birlikte yükseköğretim kurumlarındaki kalite yolcuğunun da hızlandığını belirtti. Üniversitenin kalite hedeflerine adım adım yaklaştığını dile getiren Rektör Demir, “Batman Üniversitesi olarak 2018-2022 Stratejik Planımıza yönelik önemli hedefler belirledik ve bu hedeflerimize kararlı bir şekilde yürüyoruz” dedi. Kalite süreçlerine etkin bir şekilde katılan ve tüm çalışmalarda özveri ile hareket eden tüm personele teşekkür eden Rektör Demir, el birliği ile Batman Üniversitesini hak ettiği yere taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Eğitim programının son gününde eğitime katılan akademik ve idari personel ile öğrencilere TS EN ISO 9001:2015 standardına yönelik bilgilendirmeler, grup çalışmaları ve sunumlar yapıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

REKTÖR DEMİR, SOSYAL BİLİMLER MYO’YU ZİYARET ETTİ

2022-11-07 22:45 - Eğitim

BATÜ’DE KALİTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

2022-11-14 17:07 - Eğitim

ÖĞRENCİLERE ‘İSLAM'IN ÖNEMİ’ EĞİTİMİ VERİLDİ

2022-11-12 12:22 - Eğitim

SASON-MUŞ YOLU BAĞLANTISI SAĞLANDI

2022-11-08 01:05 - Gündem

REKTÖR DEMİR, AKADEMİK BİRİMLERLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

2022-11-10 00:11 - Sağlık

ULUTAŞ AİLESİNDEN AÇIKLAMA

2022-11-08 14:57 - Gündem

İSTİKLAL CADDESİ'NDE ŞİDDETLİ PATLAMA: 4 ÖLÜ, 38 YARALI

2022-11-13 17:58 - Gündem

PETROL, ADIYAMAN'I ADIYAMAN'DA VURDU

2022-11-07 22:43 - Spor

AMATÖR LİG’TE İLK HAFTA HEYECANI

2022-11-07 22:40 - Spor

ERZİNCAN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

2022-11-09 16:11 - Spor

İlgili Haberler

OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17:08 - Eğitim

İKİ OKULDAN ORTAK TÜBİTAK BİLİM FUARI

17:37 - Eğitim

REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

02:16 - Eğitim

ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

14:43 - Eğitim

MİLLÎ EĞİTİM İLE YEŞİLAY PROTOKOL İMZALADI

01:11 - Eğitim

Günün Manşetleri

1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

14:41 - Gündem

KAYIP MİNİKTEN MUCİZE HABER

14:39 - Gündem

ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ

14:18 - Gündem

BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI

17:10 - Gündem

BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

17:09 - Gündem