?>

“TARİHE TANIKLIK EDİYORUZ”

MÜSİAD Batman Başkanı Suad Özdemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Gündem - 8 yıl önce

Yeni yönetim sistemin hayata geçmesiyle birlikte, Türkiye’nin önündeki parlak geleceğe yönelik engellerin ortadan kalktığını vurgulayan Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti: “24 Haziran’da gerçekleşen seçim sonucunda Türk Milleti’nin vermiş olduğu kararla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yürürlüğe girmiş ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olmuştur. Bu kararla milletimiz, istikrar, huzur ve güvenden yana tavır almıştır. Bürokrasiyi azaltarak karar alma ve kalkınma hızının artmasını sağlayacak olan yeni yönetim sistemi, Güçlü Türkiye’ye giden yolda önümüzdeki tüm engellerin kaldırılmasını ifade etmektedir. “YENİ TÜRKİYE’NİN İLK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN”  17-25 Aralık ve 15 Temmuz gibi FETÖ eliyle organize edilen hain girişimlere karşı dik duruşu ve sergilediği güçlü liderlikle halkına güven, dünyaya ise ülkemizin birliğine yönelik önemli bir mesaj veren Yeni Türkiye’nin ilk cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni hizmet döneminde ülkemizin önemli atılımlar yapacağına olan inancımız tamdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamış olduğu yeni kabineyi, tarihe tanıklık ettiğimiz bu yeni döneme imza atacak olması bakımından son derece değerli buluyoruz. İş dünyası olarak, ekonominin emanet edildiği değerli ekibin, Türkiye’nin son 16 yılda kazanmış olduğu ivmeyi daha yukarı taşıyarak üretim, ihracat, yatırım ve büyüme rakamlarını, ülkemizin gelecek hedefleri doğrultusunda yükselteceğine inanıyoruz.

“TÜRKİYE’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”  Güçlü iktidar ve güçlü lideriyle iç ve dış tehditlere karşı daha sağlam ve daha güvenli olan Türkiye, bundan sonraki süreçte hiç vakit kaybetmeden artık büyümeye ve kalkınmaya odaklanarak yoluna kararlı bir şekilde devam edecektir.  MÜSİAD olarak, “Meselemiz Türkiye Olsun” diyerek bu yolda ülkemize katkı yapmaya ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Anadolu’nun bizlere kadim mirası olan kardeşlik ruhu ve barışa olan inancımızdan vazgeçmeden, yalnızca ülkemizin refahı için çalışacağız. Yeni yönetim sistemimizin ve yeni kabinenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” 

Haftanın Öne Çıkanları

AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2018-07-08 18:01 - Gündem

FENERBAHÇE FUTBOL OKULUNDAN BAŞARI

2018-07-11 18:15 - Spor

BU DA, ‘BATMANZADE TATLISI’

2018-07-09 18:02 - Spor

BOSCH YETKİLİ SERVİSİ AÇILDI

2018-07-09 17:54 - Gündem

ASKER, ASKER’İ ŞEHİT ETTİ

2018-07-11 18:26 - Gündem

EMRE AYDIN’IN SÖZLEŞMESİ YENİLENDİ

2018-07-12 17:43 - Spor

MEHMET BAĞLI PETROLSPOR’DA

2018-07-10 18:08 - Spor

“DARK REDS” TARAFTAR GRUBU KURULDU

2018-07-10 18:09 - Spor

YÖNETİM BASINLA BULUŞTU

2018-07-08 17:53 - Spor

SÜLEYMAN KASAP, PETROLSPOR’DA

2018-07-08 17:52 - Spor

İlgili Haberler

İHD’DEN 728. EYLEM

16:22 - Gündem

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem

VALİ CANALP, BASIN MENSUPLARINI İFTARDA AĞIRLADI

04:06 - Gündem

PETROLKENT MAHALLESİ’NDE İFTAR BULUŞMASI

04:05 - Gündem

Günün Manşetleri

8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

16:30 - Asayiş

İHD’DEN 728. EYLEM

16:22 - Gündem

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem