?>

WUSHU’DA 400 KİŞİYİ AĞIRLADIK

Batman’da 14-17 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenen, ‘Petrol Şehri Batman İller arası Wushu, Kungfu, Sanda ve Taulo’’ turnuvaları, muhteşem maçlara sahne oldu.

Gündem - 4 yıl önce

Doğu ve Güneydoğu illerinden 400 sporcunun katılım sağladığı turnuva 19 Mayıs Spor salonunda yapıldı.

Konuyla ilgili olarak konuşan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “16 ilimizden 8 farklı kategoride 400 sporcu, antrenör ve idarecimize ev sahipliği yaptık. Batman olarak farklı branşlarda büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Amacımız farklı illerden gelen sporcularımıza yarışmanın dışında etikliği, ahlaklı olmayı ve dürüstlüğü aşılamaktır. Bizim için katılım sağlayan her sporcu şampiyon gibidir. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TURNUVA 4 GÜN SÜRDÜ

Wushu – Kungfu Federasyonu MHK üyesi Ahmet Erbay, 4 gün süren turnuvanın minik, yıldız, genç ve büyük kategorilerinin kadın ve erkek dallarında yapıldığını, Batman’ın kendilerini en iyi bir şekilde ağırladığını söyledi. Erbay, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün son yıllarda profesyonel organizasyonlara ev sahipliği yaptığını da sözlerine ekledi. Batman’ın her alanda örnek bir il olduğunu belirten Wushu İl Temsilcisi Muhammed Velioğlu, destek verenlere teşekkür etti. Batman Gençlik ve Spor ile koordineli başarılı işlere imza attıklarını belirten Doğu ve Güneydoğu temsilci Abdülaziz Velioğlu ise; “Bütün organizasyonlarımız büyük bir başarıyla sonuçlanıyor. Petrol Şehri Batman her zaman birçok ilimize örnek olmuştur. Amacımız Wushu, Kungfu, Sanda ve Taulo branşlarını her alana yaymaktır. Batman bunu en iyi başaran illerin başında yer alıyor. Onun için bize her zaman destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Petrol Şehri Batman İller arası Wushu, Kungfu, Sanda ve Taulo’’ turnuvalarında dereceye giren sporculara törenle ödülleri verildi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

BATÜ’DE KALİTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

2022-11-14 17:07 - Eğitim

ÖĞRENCİLERE ‘İSLAM'IN ÖNEMİ’ EĞİTİMİ VERİLDİ

2022-11-12 12:22 - Eğitim

AYDIN’DAN ÖZER’E ZİYARET

2022-11-15 17:05 - Gündem

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇEDE DİLBER DÖNEMİ

2022-11-15 17:04 - Gündem

İSTİKLAL CADDESİ'NDE ŞİDDETLİ PATLAMA: 4 ÖLÜ, 38 YARALI

2022-11-13 17:58 - Gündem

DSİ’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

2022-11-16 17:47 - Gündem

OK VE AVŞAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

2022-11-13 16:38 - Gündem

“ATILAN HER ELBİSE, KAYBEDİLMİŞ MİLLİ SERVETTİR”

2022-11-10 16:27 - Gündem

PETROL, DEPLASMANDA MAĞLUP OLDU

2022-11-13 17:27 - Spor

VALİ CANALP, İŞ ADAMLARINA KONUK OLDU

2022-11-13 16:42 - Gündem

İlgili Haberler

ASFALT ÇALIŞMALARI BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

17:14 - Gündem

BATMAN HAVALİMANI’NDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

17:12 - Gündem

ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİYLE YAZ TATİLİNE GİRDİ

17:11 - Gündem

30 YILLIK AĞAÇLAR KESİLDİ

17:10 - Gündem

İŞGALE NEDEN OLAN MATERYALLER TOPLATILDI

17:08 - Gündem

Günün Manşetleri

ASFALT ÇALIŞMALARI BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

17:14 - Gündem

BATMAN HAVALİMANI’NDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

17:12 - Gündem

ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİYLE YAZ TATİLİNE GİRDİ

17:11 - Gündem

30 YILLIK AĞAÇLAR KESİLDİ

17:10 - Gündem

“KÖKLERDEN GELECEĞE EĞİTİM YOLCULUĞUMUZ SÜRÜYOR”

17:09 - Eğitim