?>

MULTİDİSİPLİNER TÜMÖR KONSEYİ HASTALARA UMUT OLUYOR

Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren Multidisipliner Tümör Konseyi, kanser tedavisinde hasta odaklı ve bireyselleştirilmiş yaklaşımla hastalara umut olmaya devam ediyor.

Sağlık - 11 ay önce

BATMAN’DA KANSERLE MÜCADELEYE GÜÇLÜ DESTEK

Cerrahi Onkoloji, Tıbbi Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Radyoloji, Gastroenteroloji Cerrahisi ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi gibi birçok branştan uzman hekimin görev aldığı konsey, hastaların tanı, tedavi ve takip süreçlerini bütüncül bir bakış açısıyla değerlendiriyor. Konseyde görev yapan uzmanlar arasında şu isimler yer alıyor: Cerrahi Onkoloji: Op. Dr. Emir Fatih Kaya, Tıbbi Onkoloji: Uzm. Dr. Erkan Bilen, Uzm. Dr. Nurhan Önal Kalkan, Uzm. Dr. Mehmet Hadi Akkuş, Radyasyon Onkolojisi: Uzm. Dr. Onurhan Çolak, Radyoloji: Uzm. Dr. Onur Solmaz, Gastroenteroloji Cerrahisi: Op. Dr. Ömer Göngörür, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi: Op. Dr. İlyas Turan Konseyin başkanlığını Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Onurhan Çolak yürütüyor.

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ PLANLARI UYGULANIYOR

Konsey toplantıları haftalık olarak gerçekleştirilirken, her hasta için en uygun ve bilimsel temellere dayalı tedavi seçenekleri tartışılıyor. Görüşülecek vakalar bir gün önceden hekimlerle paylaşılıyor; böylece her branş kendi uzmanlık alanında değerlendirme yaparak toplantıya hazırlıklı katılıyor. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, özellikle karmaşık ve nadir vakalarda bu tür multidisipliner yaklaşımların tedavi sürecinde kritik bir rol oynadığını vurguladı.

BÖLGE HALKINA UMUT OLUYOR

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Multidisipliner Tümör Konseyi, bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek, bölgedeki kanser hastaları için güvenilir ve umut veren bir merkez olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN'DAN LGS'DE BÜYÜK BAŞARI

2025-07-12 15:28 - Eğitim

MULTİDİSİPLİNER TÜMÖR KONSEYİ HASTALARA UMUT OLUYOR

2025-07-14 16:31 - Sağlık

BEŞİRİ CEZAEVİNDE HASTALIK TEHLİKESİ VAR!

2025-07-09 14:50 - Politika

AŞIRI SICAKLARA DİKKAT!

2025-07-13 19:52 - Sağlık

İNTERNAL REZORPSİYON TEŞHİSİ KONULAN HASTANIN DİŞİ KURTARILDI

2025-07-09 17:12 - Sağlık

2 KİLO 900 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ 

2025-07-14 15:20 - Asayiş

3 KİLO 750 GRAM SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

2025-07-13 15:20 - Asayiş

15 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

2025-07-12 15:35 - Asayiş

YASAKLI PATLAYICI ÜRÜNLERE GEÇİT YOK

2025-07-12 15:30 - Asayiş

TORBACILARA OPERASYON: 7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

2025-07-08 15:00 - Asayiş

İlgili Haberler

CUDİ MAHALLESİ SAĞLIK KOMPLEKSİ HİZMETE AÇILDI

14:49 - Sağlık

ESNAF, YAŞAM’LA ANLAŞTI

10:42 - Sağlık

ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

02:48 - Sağlık

BATMAN KARMASI’NDAN MERSİN’DE TARİHİ ZAFER

19:57 - Sağlık

STK TEMSİLCİLERİNE YÖNELİK KALP SAĞLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

10:41 - Sağlık

Günün Manşetleri

UYUŞTURUCU SEVKİYATI ENGELLENDİ

15:13 - Asayiş

VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL

15:08 - Gündem

“BEREKETİ ATEŞE VERMEYELİM, TOPRAĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

15:07 - Gündem

JANDARMA TEŞKİLATI 187 YAŞINDA

14:59 - Gündem

CUDİ MAHALLESİ SAĞLIK KOMPLEKSİ HİZMETE AÇILDI

14:49 - Sağlık