?>

AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

Temel Eğitim Okul Müdürleri Aylık Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

Eğitim - 1 yıl önce

Toplantı salonunda düzenlenen program, iki ayrı oturum halinde yapıldı. İlk oturumda ilkokul müdürleri, ikinci oturumda ise ortaokul müdürleri bir araya gelindi. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği, Temel Eğitim Yaşam Becerileri Projesi Koordinatörü İbrahim Alptekin ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının başlangıcında Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve eğitimde yeni bir yaklaşımı temsil eden Yaşam Becerileri Projesi ele alındı. Projenin detayları, Proje Koordinatörü İbrahim Alptekin tarafından sunulurken, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği de proje çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

Toplantının devamında, Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen projeler üzerine konuşan İl Müdürü Kurtaran “Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüz, eğitim hayatımıza büyük katkı sağlayacak projeler geliştiriyor. Bu projelerin amacı, çocuklarımızın bilgi ve beceri kazanmalarının ötesinde, hayatlarına anlam katacak değerlerle buluşmalarını sağlamaktır. Siz değerli okul müdürlerimizden, bu projeleri incelemenizi, okullarımızda uygulanan bu projelerin bizzat sizin tarafınızdan takip edilmesini istiyorum” dedi.

İl Müdürü Kurtaran, temel eğitimde mesleki becerilerin önemine de değinerek "Zanaat Atölyeleri, özellikle 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz için hayata geçirilmiş bir fırsattır. Bu atölyelerde öğrencilerimiz, ilgi ve yeteneklerini keşfederken, aynı zamanda mesleki beceriler kazanacaklardır. Ders saatleri dışında bu atölyelerde etkinlikler düzenlenmesi, öğrencilerimizin farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacaktır. Her birimiz bu projeleri gündemimize almalı ve öğrencilerimize daha iyi bir gelecek hazırlama noktasında kararlı adımlar atmalıyız” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Kurtaran, projelerin uygulanmasında insan odaklı bir yaklaşımın önemini vurgulayarak sözlerini şu ifadelerle tamamladı "Bilgi, ancak bireyi iyi bir insan haline getiriyorsa değerlidir. Bilginin cesaret, merhamet ve vicdanla birleştiği noktada anlam kazanır. Bu nedenle, projelerin yalnızca uygulanması değil, öğrencilerimize değer kazandırması da temel hedefimiz olmalıdır”

Haftanın Öne Çıkanları

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE TEDAVİLER BAŞLADI

2025-01-01 13:21 - Sağlık

“AİLE HEKİMLERİ DOĞRUDAN TETKİK İSTEYEBİLECEK”

2024-12-30 14:16 - Sağlık

TAKİP SİSTEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI SÜRÜYOR

2024-12-31 14:17 - Eğitim

AYLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

2025-01-05 16:39 - Eğitim

“BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLMADAN ADALET MÜMKÜN DEĞİLDİR”

2025-01-02 14:04 - Politika

SP’Lİ FIRAT "2025 YILI EMEKLİLER İÇİN KÂBUSA DÖNÜŞMÜŞTÜR"

2025-01-04 15:44 - Politika

MİLLÎ SAVUNMA BAKANI BATMANDAYDI

2025-01-01 13:20 - Politika

CİNAYET 4 SAATTE AYDINLATILDI

2025-01-02 14:04 - Asayiş

228 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

2025-01-05 13:14 - Asayiş

ŞOFÖR DİNLENME ALANINDA YANGIN: 4 KİŞİ GÖZALTINDA

2025-01-05 13:13 - Asayiş

İlgili Haberler

MÜDÜR CİĞER’DEN LGS VE YKS KAMPLARINA ZİYARET

15:04 - Eğitim

BAŞKAN KAPLAN’DAN MÜDÜR CİĞER’E ZİYARET

16:13 - Eğitim

170 BİN ÖĞRENCİ SÖMESTR TATİLİNE GİRDİ

16:52 - Eğitim

TUSAŞ’TAN BATMAN MTAL’YE ANKA İHA MOTORU HİBESİ

02:15 - Eğitim

OKULLARDA YERLİ VE MİLLÎ DÖNEM

16:05 - Eğitim

Günün Manşetleri

GENÇLERİN ÜRETİMİ DİJİTAL PAZARA TAŞINIYOR

14:38 - Gündem

812 MİNİK HAVACILIKLA TANIŞTI

14:38 - Gündem

SEMT PAZARLARI YIKANIYOR

14:37 - Gündem

KURUYAN AĞAÇLARIN YERİNE YENİLERİ DİKİLİYOR

14:35 - Gündem

RAMANLI “SYKES-PİCOT SINIRLARI VİCDANIMIZIN, DUYGULARIMIZIN SINIR DEĞİLDİR”

14:30 - Gündem