?>

MÜDÜR CİĞER’DEN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eğitim - 11 ay önce

Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer “Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili öğrencilerimiz; Büyük Millet Meclisi'nin 105. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Bu tarih; milletimizin kaderini kendi elleriyle yazmaya karar verdiği, istiklalin ve istikbalin halk iradesiyle taçlandığı bir milattır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışıyla millet egemenliği, bir daha geri alınmamak üzere aziz milletimizin sinesine emanet edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir" diyerek temellendirdiği bu yüksek irade, yalnızca bir yönetim biçiminin değil aynı zamanda bir milletin onurunun, haysiyetinin ve karakterinin ifadesidir. 23 Nisan'ı çocuklara bayram olarak armağan etmesi ise geleceğe olan inancının, umudunun ve sevgisinin en güzel tezahürüdür. Atatürk bu sevgiyi şu veciz sözlerle dile getirmiştir: "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının parlayan ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Sevgili Çocuklar; sizler bu milletin en kıymetli hazinesisiniz. Bizler sizlere sadece bugünü değil, aydınlık bir geleceği miras bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yarınların Türkiye'si; sizin fikirlerinizle şekillenecek, sizin değerlerinizle yükselecek. İnanıyoruz ki sizler; barışın, sevginin, ilmin ve adaletin bayrağını daha da yücelteceksiniz.

Cumhuriyetimizi kuranların aziz hatırasına layık olmak ve sizlerin geleceğini daha da parlak kılmak için biz eğitimciler olarak üzerimize düşen her vazifeyi azimle sürdürüyoruz. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin Tüm Kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Bayramın; çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyla, milletimizin birlik ve beraberlik içinde daha da kenetlenmesine; dünyada barışa ve insanlığa mutluluk getirmesini diliyor, tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yürekten kutluyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

AKKURT’A ZİYARET

2025-04-20 15:32 - Politika

SAADET PARTİSİ MİDYATLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

2025-04-16 16:43 - Politika

25 SAĞLIKÇI UMKE GÖNÜLLÜLERİNE KATILDI

2025-04-21 01:52 - Sağlık

BEŞİRİ’DE NORMAL DOĞUMA TEŞVİK

2025-04-16 16:42 - Sağlık

FİRARİ ÇOBAN YAKALANDI

2025-04-18 14:44 - Asayiş

MÜDÜR SOLMAZ’DAN KAMU HASTANELERİNE ZİYARET

2025-04-21 18:08 - Sağlık

MÜDÜR CİĞER’DEN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

2025-04-23 15:22 - Eğitim

DİN GÖREVLİLERİ EĞİTİM SEMİNERLERİ PROJESİ BAŞLADI

2025-04-22 17:36 - Eğitim

AİLE EĞİTİMİ EĞİTİMCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2025-04-21 18:13 - Eğitim

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

2025-04-17 12:02 - Asayiş

İlgili Haberler

MÜDÜR CİĞER'DEN GAZZE ŞEHİTLERİ İLKOKULU'NA ZİYARET

03:36 - Eğitim

MİNİKLERE 112 FARKINDALIK EĞİTİMİ

02:47 - Eğitim

RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI

02:09 - Eğitim

EĞİTİMDE ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

15:58 - Eğitim

MÜDÜR CİĞER’DEN LGS VE YKS KAMPLARINA ZİYARET

15:04 - Eğitim

Günün Manşetleri

8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

16:30 - Asayiş

İHD’DEN 728. EYLEM

16:22 - Gündem

VALİ CANALP’TAN TIP BAYRAMI MESAJI

14:47 - Gündem

NEWROZ ATEŞİ 22 MART’TA YAKILACAK

14:02 - Politika

BELEDİYE’DEN 6 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

14:01 - Gündem