MEM hizmet binasında bulunan toplantı salonunda 2 gün süren bilgilendirme toplantılarının ilk gününde anaokulu yöneticilerine verildi. Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi okul başarı endeksi yönergesi bilgilendirme toplantılarının ikincisi ise İlkokulu yöneticilerine yönelik gerçekleştirildi.
Bilgilendirme toplantılarına Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen, M. Şirin Temiz, Murat Yağmur ve anaokulu idarecileri katıldı. Toplantı yapılan bilgilendirmenin ardından soru cevap bölümü ile sona erdi.
Bilgilendirme toplantılarının ikinci gününde mesleki ve din eğitimi veren okul yöneticilerine, ortaöğretim eğitim kurum yöneticilerine ve ortaokul yöneticilerine yönelik gerçekleştirildi.
Gerçekleşen bilgilendirme toplantılarına Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen, Ömer Çevik, Akın Arı, M. Şirin Temiz ve okul yöneticileri katıldı.