USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ABDÜLBAKİ POLAT “BATSO SEÇİMLERİNDE TARAF DEĞİLİZ”

BATSO seçimleriyle ilgili yazılı açıklamada bulunan Gelecek Partisi Batman il başkanı Abdülbaki Polat, Siyasi Partilerin BATSO seçimlerinde herkese eşit mesafede bulunması gerektiğini belirtti.

ABDÜLBAKİ POLAT “BATSO SEÇİMLERİNDE TARAF DEĞİLİZ”
25-09-2022 12:45
25-09-2022 12:55
BATMAN
Google News

Yerel siyasetçiler bulundukları şehirde yaşanan sorunları gündeme getirmek ve çözüm üretmek için gayret göstermelidir diyen Polat “İlimizin en önemli ve en kıymetli kurumlarından biri olan BATSO seçimlerinde iş insanlarının ortak akılda ve ortak kazanımlarda bir araya gelmesi için siyasilerin bu seçimlerde tarafsız kalması en büyük beklentimizdir ifadesini kullandı.

BATSO’da tüm üyeler iş insanıdır, siyasi parti temsilcisi değildir sözlerini kullanan Abdülbaki Polat, Gelecek Partisi olarak Batman Ticaret Odası'nın menfaatleri doğrultusunda tüm adaylarla eşit mesafede durmaya çalışıyoruz. Gelecek Partisi olarak temel hedefimiz tüm seçmenlere olduğu gibi, BATSO kurum seçimleri sonrasında üyeler ve ilgili kurumlar arasında iyi bir köprü oluşturmak ve bu şehri hak ettiği noktaya taşımaktır” dedi.

Bu bağlamda komitelerden bizlere ulaşan sıkıntıları dinleyip dosya hazırlıyoruz diyen Polat, bu dosyaları daha sonra Genel Merkeze sunarak çözüm üretmek istiyoruz. BATSO seçimlerinin ilimize hayırlı olmasını dileyerek adaylara başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA