USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İŞKUR’DAN İŞ BİRLİĞİ ATAĞI

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliği ile düzenlenen etkinlikle Batman-Siirt SMMMO’ya kayıtlı üyelere yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

İŞKUR’DAN İŞ BİRLİĞİ ATAĞI
12-03-2023 09:10
12-03-2023 00:32
BATMAN
Google News

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür vekili Mahmut Polat “Bugün İŞKUR olarak en önemli paydaşlarımızdan biri olan Batman-Siirt SMMMO’sıyla bir eğitim, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenliyoruz. Bu etkinliğimizin temel amacı Batman-Siirt SMMMO’ya kayıtlı üyelerin İŞKUR’un faaliyetlerini, teşviklerini, kurumsal işbirlikleri hakkında detaylı bilgi edinmelerini ayrıca İşveren ve İŞKUR arasında köprü görevi gören Mali Müşavir ve Muhasebecilerimizin daha donanımlı olarak işverene katkı sunmaları amaçlanmaktır. Bu kapsamda Kurumumuz tarafından sağlanan teşvikler, destekler, aktif işgücü programları vb. konularda bilgilendirmeler yapıyoruz. Bu etkinlikte bize destek veren ve işbirliği sağlayan Batman-Siirt SMMMO’sına teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinlikte Batman-Siirt SMMMO Başkanı Mehmet Şah Ayaz Batman İŞKUR’un işbirliğinden memnuniyet duyduklarını ve benzeri çalışmaları beraber yürütmeyi planladıklarını ifade ederek İŞKUR’a teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA