USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ağa 2’nci sırayı beğenmedi

Uzun yıllar AK Parti’de hizmet veren ve 23. dönem AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, şok bir kararla Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı.

Ağa 2’nci sırayı beğenmedi
08-04-2015 18:41
Google News

7 Haziran genel seçimlerinde partilerin göstereceği milletvekili adayları önceki gün netleşti ve AK Parti’de de isimler netlik kazandı. AK Parti’nin Batman Milletvekili Adayları sırasıyla Ziver Özdemir, M. Emin Ekmen, Murat Güneştekin ve Adile Gürbüz olarak belirlenirken, AK Parti’nin kurmayları arasında yer alan Ekmen, adaylıkta 2. sıraya yerleşti. Ekmen, sosyal paylaşım ortamı twitter hesabından yaptığı açıklama ile Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı. Ekmen, takipçileriyle paylaştığı yorumunda: “Arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkan vermek, Batman’ın siyasi coğrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenerek partimizin seçimlere daha güçlü ve heyecanlı girmesine fırsat tanımak üzere AK Parti Batman 2. sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum" ifadelerini kullandı.
Kamuoyu’nda konuşalan bazı iddialar ise AK Parti Batman 2’inci sıra Milletvekili Adayı ve parti genel merkezi Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürüten Av. Mehmet Emin Ekmen’in başka bir şehirden aday gösterilmek istediği yönünde. Batman’dan 2’nci sırada aday gösterilen Av. Mehmet Emin Ekmen’in 2’nci sırada aday gösterilmesini beğenmediği için adaylıktan çekildiği iddiaları da kamuoyunda konuşuluyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?