USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

AKADEMİSYENLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Üniversite ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü’ kapsamında 8 Ocak- 12 Ocak 2024 tarihleri arasında 12 buluşma gerçekleştirildi.

AKADEMİSYENLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
17-01-2024 22:43
17-01-2024 22:45
Google News

 

Gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Öğr. Gör. Eyüp Caner ‘Dünümüz ve Bugünümüz ile Yarınlara Kültürel Mirasımız’ konulu sunumuyla Abdülhamid Han Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Edip Ertuğrul ‘Enerji Verimliliği’ adlı sunumu gerçekleştirdi.

Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Suat Zor ‘Hz. Mevlana’yı Anma ve Anlama’ konulu bir eğitim verdi. Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Arş. Gör Emrah Taşarer “Uzay Turizmi Bir Hayal Mi? Yoksa Gerçek Mi?” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mutfakta Sıfır Atık konulu sunumuyla Öğr. Gör. Erşad Tan, Hasankeyf Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu. Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine misafir olan Arş. Gör. Cemal Çığ ‘Diyarbakır Mesudiye Medresesi’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Öğr. Gör. Eda Emül ‘Sağlık Okuryazarlığı’ konulu bir eğitim verdi. Batman Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Öğr. Gör. Mehmet Ali Erçetin ‘Karayolu Ulaşımının Çevresel Etkileri’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Arş. Gör. Songül Barutçu Doğan ‘Osmanlı Batılılaşma Sürecinde Nuruosmaniye Cami’ konulu bir eğitim verdi. Haftanın son buluşmasında Arş. Gör. Hasan Arslan ‘Travma Sonrası Yeniden Yapılanma: Sporun İyileştirici Gücü’ konulu sunumu ile Batman Spor Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA