USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEMİRTAŞ’TAN İSVEÇ, DANİMARKA VE İSRAİL AÇIKLAMASI

AGD Batman Şube Başkanı Abdurrahim Demirtaş, İsveç, Danimarka ve İsrail Terörüne dair basın açıklaması yayınladı.

DEMİRTAŞ’TAN İSVEÇ, DANİMARKA VE İSRAİL AÇIKLAMASI
29-01-2023 16:41
29-01-2023 16:42
BATMAN
Google News

AGD Batman Şube Başkanı Abdurrahim Demirtaş “Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'e saldırıda bulunan Rasmus Paludan isimli şaklaban bu kez de Danimarka'da yeni bir küstahlığa imza atmıştır.

Gerek İsveç gerekse Danimarka hükümeti ve güvenlik güçlerinin koruması altında İslam'a yönelik saldırılarına devam eden Paludan'a karşı acilen harekete geçilmelidir. Bu noktada başta Türkiye olmak üzere tüm Müslüman ülkelerin idarecilerinden talebimiz Paludan, İsveç, Danimarka ve bu zihniyetteki İslam düşmanlarının durdurulması adına derhal gerekli girişimlerde bulunmalarıdır. Şayet İslam ülkelerinin yöneticileri bu konuda cılız tepkiler vermeye devam ederlerse tarih kendilerini hiç de iyi anmayacaktır.

Burada tüm Müslümanlar adına İslam ülkelerinin yöneticilerine sesleniyoruz; Başta Türkiye olmak üzere İslam ülkeleri, İsveç ve Danimarka ile ilişkileri kesmek için daha ne beklemektedir?

İsveç ve Danimarka'nın büyükelçileri neden hala başkentlerimizde rahatça görevlerini yapmaktadır? Yahut bizim büyükelçilerimiz neden hala Stockholm ve Kopenhag'da bulunmaktadır? Derhal ama derhal İslam düşmanlığı içerisinde olan İsveç ve Danimarka ile ilişkileri kesiniz, bu ülkelere ekonomik ve siyasi boykot uygulayınız! Uluslararası arenayı İslam düşmanlarına dar ediniz!

İsrail'in İsveç Büyükelçisi Ziv Nevo Kulman, geçtiğimiz günlerde büyükelçilikleri önündeki Tevrat yakma girişiminin İsveç yönetimi tarafından engellendiğini açıklamıştır. Bu olay karşısında kendimizi de hesaba çekmemiz gerekmektedir! Ey Müslümanlar 18 Milyon Yahudi'nin caydırıcılığı nasıl olur da 1,5 Milyar Müslümanın caydırıcılığından daha etkili olmaktadır?

İslam coğrafyası topyekûn saldırı altındadır. Bu saldırıda İslam düşmanlarına karşı koymamız gereken cephelerden biri de Filistin'dir. Bu bağlamda İsrail'in Cenin Mülteci Kampı'nda dokuz Filistinliyi şehit etmesine cevaben Kudüs'te gerçekleştirilen direniş eylemini tebrik ediyoruz.

Sinagoga saldırı gerçekleştirildiği yönündeki haberler ve İsrail terörüne karşı yapılan müdaafayı terörizm olarak adlandıranlar Siyonist algı operasyonunun tuzağına düşmektedir. Bu ve bunun gibi gaflete, akıl tutulmasına kapılanlar Filistin Direnişini lekeyemezler!

Filistin'de yaşanan gelişmeler ışığında İsrail ile normalleşen İslam dünyasının liderlerine de seslenmek istiyoruz; İsrail ile yaptığınız normalleşme anlaşmaları Siyonist katillere güç vermektedir. İsrail ile girdiğiniz bu gayri meşru ilişkinin bedelini Filistinli yiğitler ödemektedir. İsrail lehine yaptığınız kınama açıklamaları Tel Aviv'de şampanyalar eşliğinde kutlanmaktadır.

Ey İslam ülkelerinin liderleri! Allah'tan korkunuz. Gerek Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan saldırılar, gerekse Filistin'deki zulümler karşısında İslam'ın izzetin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA