USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DENGBEJ-AŞIKLAR CEZA İNFAZ KURUMUNDA KONSER VERDİ

Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlü/tutuklulara moral için Dengbej-Aşık buluşmaları kapsamında konser düzenledi.

DENGBEJ-AŞIKLAR CEZA İNFAZ KURUMUNDA KONSER VERDİ
24-11-2022 14:35
24-11-2022 14:38
BATMAN
Google News

Hükümlü/tutuklular da şarkı söylediği konser alkış topladı.

HÜKÜMLÜ/TUTUKLULAR STRES ATTI

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batman Belediyesi'nin Kasım ayı etkinlikleri kapsamında bu kez farklı bir etkinliğe imza attı. Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk Kütüphanesindeki kitaplardan faydalanan hükümlü ve tutuklular bu kez sanat etkinliğiyle buluştu.

Ceza infaz kurumu çok amaçlı salondaki Dengbej-Aşık buluşmaları konserine Cumhuriyet Savcısı Şafak Uludağ,  Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selçuk Akgül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve hükümlü/tutuklular katıldı. Hükümlü/tutukluların da şarkı söylediği konser tam puan aldı.

Programa katılan bazı hükümlü/tutuklular "Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Batman Cumhuriyet Başsavcılığımıza, Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu etkinlikle bir streste atmış olduk" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA