USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEVA’DAN BEKİRHAN VE KOZLUK’TA KAPSAMLI ZİYARETLER

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helun Fırat, GMYK üyesi Baran Deniz Bağatur, İl Başkanı Melik Müjdeci ve geniş parti heyeti Bekirhan beldesi ile Kozluk ilçesinde kapsamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

DEVA’DAN BEKİRHAN VE KOZLUK’TA KAPSAMLI ZİYARETLER
28-01-2023 16:47
28-01-2023 16:48
BATMAN
Google News

Yaklaşan seçimler öncesinde yoğun bir faaliyet dönemine giren DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı, ilçe ve beldelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 100 kişilik bir grup ile Bekirhan beldesi ile Kozluk ilçesinde vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen DEVA heyeti büyük bir ilgi ile karşılaştı.

Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Kültür, Sanat ve Turizm Politikaları Başkanı Münevver Helun Fırat “100’ü aşkın il ve ilçe teşkilat mensubumuz ile birlikte Kozluk ve Bekirhan’da vatandaş ve esnaflarımız ile buluştuk. Gittiğimiz her noktada vatandaşımızın büyük bir ilgisi ile karşılaşıyoruz. DEVA Partisi olarak 81 il ve 730 ilçe teşkilatlarımız seçime hazır. Adaletten, sağlığa; tarımdan enerjiye hazırladığımız eylem planlarımız ile daha bugünden DEVA iktidarında yapacaklarımızı bir bir kamuoyu ile paylaşıyoruz. Kongrelerimizde, mitinglerimizde ve gittiğimiz her noktada vatandaşların DEVA'ya çok ciddi ilgisi ve sempatisi var. Artık vatandaşlarımız eğitimde, ekonomide, sağlıkta, adalette ve daha birçok alanda yaşanan yönetim krizinin gün be gün farkında. Bu düzeni değiştirmek için bu seçim büyük bir önem arz ediyor. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza mevcut sürecin kaderimiz olmadığını, herkes için eşit ve onurlu bir yaşamın mümkün olduğunu anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA