USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DÜŞÜNCE VE İNANÇ PLATFORMU YENİDEN YAPILANDI

Batman’da faaliyet gösteren Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformuna üye STK temsilcilerinin yaptığı toplantıda platformun yeni bir yapılanmaya gidilmesine karar verildi.

DÜŞÜNCE VE İNANÇ PLATFORMU YENİDEN YAPILANDI
28-11-2022 16:42
28-11-2022 16:44
BATMAN
Google News

Bu karar doğrultusunda platforma üye STK'ların oy birliği ile Büro Memur-Sen Şube Başkanı Hüseyin Şansi'nin platform sözcülüğüne icra kurulu üyeliklerine de Davut Okçu, Ramazan Çelikal, Şehmuz Önlü, Abdurrahim Demirtaş ve Cengiz Ari’nın getirilmesine karar verildiği belirtildi.

Platform Sözcüsü Hüseyin Şansi yaptığı açıklamada “öncelikle Batman Esentepe’de yapımı devam eden Külliye inşaatında yaşanan iş kazasında hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İnşaat çalışmalarında varsa ihmali olanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını yetkililerden talep ediyoruz.

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformunun bileşenleri şehrimizin en büyük sivil toplum örgütlerindendir. Ülkemizde ve dünyada meydana gelen siyasi ve sosyal olaylara platform olarak gerekli tepkileri vermek en büyük görevimizdir. Gayemiz mazlumun yanında yer almak, haksızlığa, hukuksuzluğa, zulme karşı durmaktır.

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrin vicdanı olmak için gayret göstereceğimizin bilinmesini istiyor, yeni dönemimizin başta şehrimiz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA