USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EĞİTİM BİR-SEN’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Eğitim Bir-Sen Batman Şubesi, seçime gitti.

EĞİTİM BİR-SEN’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ
02-10-2022 14:11
02-10-2022 14:52
Google News

Eğitim Bir-Sen Batman Şubesi, seçime gitti.

Batman Zübeyde Hanım İlkokulu’nda gerçekleşen seçimde 3 aday, başkanlık için yarıştı.

Seçimde kesin olmayan sonuçlara göre, 96 delegenin 70’ini alan Değişim Hareketi Başkan Adayı Şehmuz Önlü’nün grubu seçimi kazandı.

"KAZANAN EĞİTİM-BİR-SEN OLDU”

Seçimde Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi’nin yeni başkanı seçilen Önlü seçim sonrası yaptığı açıklamada “Çizgisi ve duruşu 30 yıldır hiç değişmeyen Eğitim Bir Sen’in ilimizde yapılacak seçimlerinde “Vakit Değişim Vakti” mottosu ve “Değişim Hareketi” ismiyle yönetime talip olduk.  Batman Üniversitesi ve tüm ilçelerimizde delege seçimlerini gerçekleştirdik. En yüksek katılım oranına sahip seçimimiz eğitimcilere ve sendikamıza yarışır bir şekilde geçekleşmiştir. İnşallah 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceğimiz şube kongremiz ile beraber seçim sürecimizi tamamlayacağız. Başkan adaylarımıza ve delege adaylığı başvurusu yaparak seçime büyük renk katan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Bu seçimde bize göre hiçbir delege adayı veya hiçbir başkan adayı seçimi kaybetmemiştir. Hep birlikte kazandık.

Üç Başkan adayının yarıştığı seçimimizde üyelerimizin büyük bir teveccühü ile 162 delegeden yaklaşık 120 delegenin oyunu alan Değişim Hareketi adaylarımız kazanmıştır. Bu teveccüh aslında tüm eğitim camiasının beklentilerinin ağır yükünü de Değişim Adaylarının omuzuna yüklemiştir. Bu beklentilerinin ve sorumluluğun farkındayız. İnanıyoruz ki kuruluşumuzun 30. yılında, idealleri ve hedefleriyle Batman’dan yükselen hareketimiz, sendikal mücadelemize güç katacaktır” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA