USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HASANKEYF GENÇLİK SPOR’A ZİYARET

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.

HASANKEYF GENÇLİK SPOR’A ZİYARET
28-01-2023 16:36
28-01-2023 16:37
BATMAN
Google News

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Veysi Datlı ve personeli tarafından karşılanan Kaymakam Öztürk, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün 2022 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetleri ve ilçemizde 2023 yılı için yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında genel bir brifing aldı.

Kaymakam Öztürk, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ziyaretinde basketbol oynayan öğrencilere eşlik ederek öğrenci ve eğitici hocalar ile sohbet etti.

Kaymakam Öztürk yapmış olduğu konuşmasında; Spor yapmanın her yaşta sağlık için önemini belirtti. Her gencimizin en az bir spor dalı ile uğraşması gerektiğinin altını çizerek “Spor tesislerimize her spor branşından gençlerin yoğun ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yöneticilerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Öztürk’ün İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yapmış olduğu ziyarete Yazı İşleri Müdürü Ramazan Çiçek, Köylere Hizmet Getirme Birliği Müdürü Zeki Kaplan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şehmus Bıçakçı eşlik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA