USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İNŞAATI VE MARKETİ SOYAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Hilal Mahallesi Nergiz Caddesi üzerinden bulunan markette meydana gelen iki farklı hırsızlık olayını gerçekleştiren iki şahsı yakalandı.

İNŞAATI VE MARKETİ SOYAN HIRSIZLAR YAKALANDI
28-11-2022 16:48
28-11-2022 16:50
BATMAN
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Asayiş Şube Müdürlüğümüz tarafından, Hilal Mahallesi Nergiz Caddesi üzerinde inşaat halinde bulunan işyerinde ve Hilal Mahallesi Nergiz Caddesi üzerinde bulunan markette meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olaya karışan şahısların S.Ç. ve S.Ş. isimli şahıslar oldukları tespit edilmiştir.

Şüpheli şahısların yakalanması ve çalınan malzemelerin bulunmasına yönelik yapılan detaylı ve titiz çalışmalar neticesinde; şüpheli S.Ç. ve S.Ş. isimli şahıslar yakalanmış olup, şahısların çaldıkları malzemeleri hurdacıya sattıkları tespit edilmiş ve hurdacıdan ele geçirilen maddi değeri yaklaşık 180.000 TL olan malzemeler olayın müştekilerine teslim edilmiştir. Hurdacı D.A. isimli şahsa “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan gerekli adli işlem yapılarak serbest bırakılmıştır.

Şüpheli S.Ç. ve S.Ş. isimli şahıslar gerekli işlemleri akabinde çıkarıldığı adli makamlarca Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA