USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İş sahibi yapan okul

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti, Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencileriyle sohbet etti.

İş sahibi yapan okul
31-03-2015 18:25
Google News

Batman Çarşı Mahallesi’nde bulunan Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Bölümü, turizm ve otelcilik sektöründe çalışan öğrenci yetiştiriyor. 115 öğrencisi bulunan Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Lisesi’nde okuyan öğrenciler stajlarını, Türkiye’nin saygın otel zincirlerinde çalışarak eğitimlerini tamamlıyorlar. Geçen yıl 60 öğrencinin staj ve çalışma imkânı bulduğu, TT Hotels –Pegasos Planet Oteller Grubu yetkilileri, bu yıl 40 öğrenciyi daha staj görmesi için kabul edeceklerini ifade etti. Turizm ve hizmet sektöründe kalifiye eleman yetiştiren önemli bir okul olan, Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yetişen öğrencilerle ilgili konuşan, TT Hotels –Pegasos Planet oteller grubu yetkilileri Mahir Akyıldız ve Murat Akdemirci, 5 bin kişiye istihdam sağlayan oteller zincirinde, Batmanlı mezun öğrencileri çalıştırmaktan memnunuz. Batmanlıların aile terbiyeleri ve yetiştikleri kültür ile sektörde, kısa sürede önemli yerlere geldiklerini ifade ettiler. Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Bölümü öğrencileri, okullarını ziyaret eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve beraberindeki konuklara hazırladıkları menülerle hünerlerini sergiledi

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Çarşı Mahallesi’nde bulunan Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yaptığı ziyarete, Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan, Şube Müdürü Mehmet Işık, TT Hotels –Pegasos Planet Oteller Grubu Yetkilileri Mahir Akyıldız ve Murat Akdemirci katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA