USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KAYMAKAM ÖZTÜRK “KADIN GİRİŞİMİ KOOPERATİFİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Milli Eğitim Bakanlığı’nca hayata geçirilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce açılan el sanatları sergisine katıldı.

KAYMAKAM ÖZTÜRK “KADIN GİRİŞİMİ KOOPERATİFİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”
06-06-2021 09:48
Google News

Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerler tarafından 1 yıl boyunca yaptıkları el işi göz nuru ürünler, Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kaymakam Öztürk, sergideki çalışmaları tek tek gezerek el emeği ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Kaymakam Öztürk “Yakın zamanda “Hasankeyf Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini” hayata geçireceklerini belirterek, kadınlarımızın ürettiği el emeği ürünlerin ve doğal lezzetlerin, ilçemizin en merkezi noktasında turistlerin hizmetine sunulacak” dedi.

Kaymakam Öztürk, usta öğreticileri ve kursiyerleri ortaya çıkardıkları güzel eserler ve ürünleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hasankeyf Halk Eğitim Merkezinde usta öğretici ve kursiyerlerin katılımı ile düzenlen sergiye Sayın Kaymakamımız Öztürk’e, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Veysi Dadlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Kahraman eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA