USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TEMİZLİK EKİPLERİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI GAP MAHALLESİYDİ

Batman Belediyesi tarafından çevre bilincini artırmak amacıyla başlatılan ‘Mahallemiz Tertemiz’ kampanyasının bu haftaki durağı Gap Mahallesi’ydi.

TEMİZLİK EKİPLERİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI GAP MAHALLESİYDİ
16-12-2025 15:44
16-12-2025 15:45
Google News

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatları doğrultusunda sürdürülen kampanya kapsamında, mahallelerin ihtiyaçlarına göre planlanan kapsamlı temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Mahallenin büyüklüğü ile bulvar, cadde ve sokak yoğunluğu dikkate alınarak personel ve araç planlaması yapılırken, muhtarlıkla koordineli şekilde ihtiyaç, talep ve öneriler de yerinde değerlendiriliyor.

Gap Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında; 20 süpürgeci personel, 3 yol süpürme aracı, 2 çöp taksi, 1 çöp kamyonu, 1 yol sulama arazözü, 1 cami yıkama aracı, 1 konteyner yıkama aracı, 1 mini kepçe ve 1 çöp toplama aracı görev aldı.

Çalışmalar kapsamında mahallenin bulvar, cadde ve sokaklarındaki tüm kaldırımlar, personel ve yol süpürme araçlarıyla detaylı şekilde temizlendi. Özellikle mevsimsel yaprak dökümünün yoğun olduğu bölgelerde yaprak toplama çalışmalarına ağırlık verilirken, boş arazilerde biriken çöpler de toplanarak çevre kirliliğinin önüne geçildi.

Toplamda 5 tonun üzerinde çöpün bertarafı sağlandı. Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelinde günlük temizlik çalışmalarını rutin olarak sürdürmeye devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA