USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BATMANLI GENÇLERDEN GÖĞÜS KABARTAN BAŞARI

Doğu ve Güneydoğu’nun en yetenekli genç taekwondocularını bir araya getiren Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo Grup Müsabakaları, bu yıl Ağrı’da adeta bir spor şölenine dönüştü.

BATMANLI GENÇLERDEN GÖĞÜS KABARTAN BAŞARI
05-08-2026 18:36
05-08-2026 18:37
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2026 yılı organizasyon takviminde yer alan ve 28-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen dev buluşmada, 20 farklı il’den yaklaşık 400 sporcu bir üst turun vizesini alabilmek için kıyasıya bir rekabete girişti.

TATAMİ ÜZERİNDE BATMAN RÜZGÂRI

Üç gün boyunca nefes kesen turlara sahne olan organizasyonda tüm gözler, Batman’ı temsil eden genç yeteneklerin üzerindeydi. Salonda sergiledikleri hırslı ve disiplinli mücadeleyle izleyicilerden tam not alan Batmanlı sporcular, kürsüye adlarını yazdırmayı başardı.

Yıldız Erkekler 53 kilogram çetin mücadeleler sonunda Yusuf Balık grup 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 57 kilogram kategorisinde çıktığı kritik maçların ardından Reber Velat Erin grup 3’üncülüğünü elde edip kente bronz madalya ile döndü.

ALTYAPI EMEKLERİ MEYVESİNİ VERİYOR

Elde edilen iki ayrı madalya ile yarı final biletini cebine koyan sporcular, Batman’a çifte gurur yaşattı. Şehirde taekwondo branşında sürdürülen altyapı yatırımlarının ve sistemli antrenmanların ne kadar doğru bir yolda ilerlediğini kanıtlayan bu tablo, teknik heyet ve sporseverler tarafından coşkuyla karşılandı. Tören alanında madalyalarını alan genç sporcular, gözlerini bir sonraki turda elde edecekleri yeni zaferlere dikti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA