USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başlayan ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ kutlama programı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenlerle birlikte Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaretinin ardından İl Kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen program ile devam etti.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
24-11-2022 14:48
24-11-2022 14:50
BATMAN
Google News

VALİ CANALP’A ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenlerle birlikte Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim ettiler. 

Kabullerinden dolayı Vali Canalp’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ve öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak kendilerine başarılar diledi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ YOĞUN BİR KATILIMLA KUTLANDI
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü, yoğun bir katılımla kutlandı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Şehit Öğretmenler Ortaokulu Öğretmeni Tuğba Kart’ın konuşmasıyla devem etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Valimiz, Garnizon Komutanı ve Cumhuriyet Başsavcısı tarafından hizmet süresini tamamlayıp emekliye ayrılan öğretmenlere ‘Hizmet Şeref Belgesi’ ve öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Program öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenlerin, ‘Öğretmen Andı’ ve ‘Öğretmen Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Programa; Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Kaplan ve eşi Arzu Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Açıkgöz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve eşi Zeynep Demir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Albay Adem Taşkın ve eşi Nergis Taşkın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA