USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

REKTÖR DEMİR, AKADEMİK BİRİMLERLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Merkez Kampüste bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

REKTÖR DEMİR, AKADEMİK BİRİMLERLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR
10-11-2022 00:11
10-11-2022 00:12
BATMAN
Google News

Batman Üniversitesi birimlerinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla belirli aralıklarla buluşmalar gerçekleştiren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Merkez Kampüste bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Rektör Demir, birim yöneticileri ile akademik ve idari personel tarafından karşılandı.

REKTÖR DEMİR: “ÖĞRENCİLERİN DERS DIŞI FAALİYETLERDE DE BULUNABİLMELERİ İÇİN GEREKLİ SOSYAL ALANLAR ARTIRILIYOR”

Merkez Kampüsteki birimlerde bulunan laboratuvarları ve çalışma alanlarını birim yöneticileriyle gezen Rektör Demir, birimlerde gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan çalışmaların öğrenci odaklı olmasına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Rektör Demir, üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel sempozyum ve konferanslara öğrencilerin katılımlarının teşvik edilmesinin onların eğitim süreçlerine önemli katkılar sunacağının altını çizdi.

Öğrencilerin ders dışı faaliyetlerde de bulunabilmeleri için gerekli sosyal alanların artırıldığını söyleyen Rektör Demir, çalışmalar sonucunda elde edilen çıktıların ve öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerin memnuniyet verici olduğunu kaydetti. Birimleri ziyaret etme amaçlarından birinin de çalışmalarda gelinen aşamaları yerinde incelemek olduğunu vurgulayan Rektör Demir, akademisyenlerin ve öğrencilerin hayata geçirmek istedikleri projelere destek sunacaklarını belirtti.

Rektör Demir, Batman Üniversitesini daha iyi yerlere taşıma gayretinde olan herkese teşekkür ederek birim ziyaretlerini tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA