USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SAHİPSİZ HAYVANLARA, İYİ PARTİ DESTEĞİ

İYİ Parti Çevre Doğa Politikaları Başkanlığı, Batman Saha-Der’in organize ettiği, ‘Sahipsiz Sokak Hayvanlarını besleme ve barınak’ etkinliğine tam kadro destek verdi.

SAHİPSİZ HAYVANLARA, İYİ PARTİ DESTEĞİ
23-01-2022 23:16
Google News

İYİ Parti’nin sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra doğa ve çevresel sorunlara da duyarlı oluğunu Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, toplumun ve sahipsiz hayvanların yararına düzenlenen her türlü etkinlik ile organizasyonlara maddi ve manevi olarak destek vereceklerini söyledi.

Başkan Çelik yaptığı açıklamada “Soğuk kış günlerinde sahipsiz hayvanlarımızı unutmamalıyız. Bizler evlerimizde sıcacık yuvalarımızda huzur içindeyken, bizden bir lokma ekmek ve bir damla su bekleyen binlerce sahipsiz hayvan var.  Saha-Der’in Başkanı Sayın Buket Oruç’un daveti üzerine bizde destek olmaya karar verdik. Bundan sonrada sahipsiz hayvanlarımız için elimizden geleni yapacağız. Emeği ve desteği olanları kutlarım” diye konuştu.

“AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAKTIR”

Amaçlarının sahipsiz hayvanlara sahip çıkarak toplumun tüm kesimlerinde farkındalık yaratmak olduğunu belirten Saha-Der Başkanı Buket Oruç, destek veren siyasi parti. STK ve kurumlara teşekkür etti.

Başkan Oruç yaptığı açıklamada “Soğuk kış günlerinde doğadaki canlıların yem bulmakta oldukça zorlandığının hepimiz farkındayız. Bizler besleme etkinliklerimizi aralıksız zaten her gün gerçekleştiriyoruz. Ama bugün bir farkındalık oluşturmak adına hem büyük bir besleme organizasyonu, hem doğadaki dostlarımıza barınmaları için kuş ve köpek kulübesi yapmak için girişimlerde bulunacağız. Yine bizlere eşlik eden 4 veteriner hekim arkadaşlarımızla aşı ve tedavi çalışması yaptık. Buradaki amacımız, farkındalık oluşturup içinde merhamet duygusu olan her insanı harekete geçirmektir.

Bunu gerek bugün yaptığımız etkinliğe katılan kurum ve STK’larla gerekse de basın ve sosyal medya aracılığı ile kitlelere ulaşarak yapmayı hedefledik. Etkinliğimizde bizlere destek veren ve önemli katkılar sunan Batman Belediyesine, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne, İYİ parti il Başkanlığı ve yönetim kadrosuna, Tügşav il Başkanlığına, Türkiye Gençlik Konseyine, Gazi ve Şehit Yakınları ile Tüm Vatansever Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonuna, Batman Beşiktaş Derneğine, Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanlığına, Millet Cemiyeti Genel Başkanlığına, Tumed, Haytap, Petistan Veteriner Kliniğine, AK Gençlik’e, Petcamp Veteriner Kliniğine, Myvet Veteriner Kliniğine, Patipet Veteriner Kliniğine ve bu güzel etkinliğe katılan hayvan sever dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA