USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şoförlerin yolcu kavgası: 1 yaralı

Batman’da Belediye Halk Otobüsü Şoförü ile minibüs şoförleri arasında yolcu kavgası çıktı. Kavgada bir sürücü darp edilirken, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Nezir Taş, belediye halk otobüs şoförlerine yapılan saldırıların bilinçli olduğunu ve sabırlarının taştığını söyledi.

Şoförlerin yolcu kavgası: 1 yaralı
08-04-2015 18:12
Google News

Turgut Özal Bulvarı Yılmaz Güney Sineması önündeki durakta yolcu almak için duran Batman Belediyesi halk otobüsü şoförü ile arkasında bulunan şehir içi minibüs hattı şoförü arasında yolcu alma tartışması başladı. Tartışmanın büyümesiyle minibüs şoförleri oldukları iddia edilen 3 kişi olay yerine gelerek, halk otobüsü şoförü A.B.'yi (37) darp etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan A.B. hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen kişiler ise olay yerinden kaçtı.
Kavganın duyulması üzerine belediye halk otobüsleri olay yerine gelerek kontak kapattı. Kendilerine yönelik olayların son günlerde arttığını iddia eden şoförler, saldırganların yakalanmaması halinde yolcu almayacaklarını söyledi. Batman Belediye Başkan Yardımcısı Nasır Taş ise, olay yerinde belediye halk otobüsü şoförlerini sakinleştirmeye çalıştı. Saldırganların biran önce yakalanmasını isteyen Taş, saldırıların bilinçli olduğunu ve bu saldırıların her geçen gün arttığını belirterek: "Her zaman alttan aldık belediye halkındır. Hep sabrettik ama sabır da bir noktaya kadardır. Saldırganlar kaçmış gözaltına bile alınmamışlar" dedi. Kontak kapatan şoförler yaklaşık 1 saatlik eylemlerinden sonra Başkan Yardımcısı Nasır Taş ve polislerin iknası ile araçlarına binerek yolcularını almaya devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?