USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vekil adaylarımız kesinleşti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Merkezi Seçim Komisyonu uzun çalışmalar sonrasında milletvekili aday listesini netleştirdi.

Vekil adaylarımız kesinleşti
07-04-2015 19:48
Google News

7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için Batman’da merakla beklenen HDP Milletvekili adayları listesi kesinleşti. Batman’dan başvurusunu yapan ve aday gösterilmesine halk arasında kesin gözü ile bakılan bazı aday adaylar kesin isim listesinde yer almazken, bazı aday adayları ise başka şehirlerde aday olarak gösterildi. 

HDP ADAYLARI ARASINDA SÜPRİZ

HDP’nin Batman Milletvekili adayları arasında yer alan sürpriz isimler ise şöyle; 1- Ali Atalay, 2- Saadet Becerikli, 3- Ayşe Acar Başaran ve 4- Hasan Yağız

AK PARTİ’NİN ADAYLARI KESİNLEŞTİ

Milletvekilliği yarışında en çok aday adaylık başvurusu yapılan iktidar partisi olan AK Parti’den Batman’ı mecliste temsil etmek için Milletvekili adayları kesin listesi belirlendi. AK Parti Genel Merkezi’nde Üst Komisyon tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan kesin milletvekili aday listesi ise şöyle; 1- Ziver Özdemir, 2- Mehmet Emin Ekmen, 3- Murat Güneştekin ve 4- Adile Gürbüz 

HÜDA PAR SEÇİMLERE BAĞIMSIZ ADAYLA GİRECEK

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Batman’da seçime bağımsız aday ile gidecek. Hüda Par’ın bağımsız adayı ise Dr. Aydın Gök olarak belirlendi.

TUNÇ, BAĞIMSIZ ADAY 

 

 

Batman’da yerel bir gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğünü yapan Ferit Tunç ise 7 Haziran 2015 seçimlerinde hiçbir parti çatısı altına girmeden bağımsız olarak adaylık başvurusunu yaptı. 

CHP ADAYLARI DA BELLİRLENDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin de kesin adayları belli oldu. Kesinleşen adaylar arasında sıralama ise şöyle; 1- Celal Ayhan. 2- Ahmet Durmaz. 3- Kemal Demir ve 4- Mendüh Doğru olduğu belirtildi. 

MHP’DE DE ADAYLAR KESİNLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den milletvekili adayı olan isimler de belirlendi. MHP’den aday olanların isimleri ise şöyle; 1- Turan Aytek Önalp, 2- Edip Açık, 3- Sami Biçer, 4- Cemil Güzel 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?