USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

1 KİLO 800 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele operasyonları kapsamında bir ikamette yapılan aramada 1 kilo 800 gram Metamfetamin ele geçirdi.

1 KİLO 800 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
15-08-2023 16:14
15-08-2023 16:15
Google News

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Uyuşturucu Madde Ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyonel çalışmalar aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde, tespit edilen ikamette Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları ile yapılan adli aramada; 2 adet paketlenmiş halde 1 Kilo 800 Gram Metamfetamin uyuşturucu madde, 1 adet uzun namlulu Silah, bu silaha ait 3 adet Şarjör ve 1 adet Dürbün ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında ikamette yakalanan 1 şüpheli sevk edildiği adli mercilerce Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü; Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocukları ve gençleri zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile mücadele, vatandaşların ihbar ve destekleri ile huzurlu sokaklar ve güvenli yarınlar için 7/24 milletin hizmetinde her daim devam edeceğini belirtti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA