Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Sason ilçesine bağlı köylerde saha ziyaretlerini sürdürdü. Sabahın ilk ışıklarında başlayan program kapsamında Acar, Ekinlik, Kelhasan, Karameşe, Yeniköy ve Ziyaret köyleri ziyaret edildi.
Vali Canalp’e köy ziyaretlerinde Sason Kaymakamı Furkan Başar eşlik etti. Başar, ziyaret edilen köylerin genel durumu hakkında bilgi verdi.
6 KÖYDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Vali Canalp, ziyaretlerinde Acar Köyü Muhtarı Maruf Çelikbilek, Ekinlik Köyü Muhtarı Hayrettin Cengiz, Kelhasan Köyü Muhtarı Kadri Işık, Karameşe Köyü Muhtarı Mehmet Çaça, Yeniköy Muhtarı Sadık Doğan ve Ziyaret Köyü Muhtarı Hacı Demir ile köy sakinleriyle bir araya geldi.
Vatandaşlar, yaşadıkları köylere ilişkin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Canalp’e aktardı.
TALEPLER İLGİLİ KURUMLARA İLETİLDİ
Köy sakinlerinin ilettiği konuları tek tek dinleyen Vali Canalp, çözüm bekleyen hususların değerlendirilmesi ve gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.
Ziyaretlerde kırsal bölgelerde sunulan kamu hizmetleri ve köylerin ihtiyaçları da yerinde değerlendirildi.
PROGRAM ACAR KÖYÜNDE GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA BAŞLADI
Sason’daki köy programının dikkat çeken duraklarından biri Acar Köyü oldu. Sabahın ilk ışıklarında köye giden Vali Canalp, vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinledi.
Köy ziyaretlerinin, kırsaldaki ihtiyaçların doğrudan yerinde tespit edilmesi ve ilgili kurumlara aktarılması amacıyla sürdürüldüğü belirtildi.
