USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

2 EVE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu malzeme ele geçirdi. Operasyonlarda 6 şahıs tutuklandı.

2 EVE UYUŞTURUCU OPERASYONU
25-03-2024 14:17
25-03-2024 14:18
Google News

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde Ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyonel çalışmalar aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ettiği açıklandı.

Narkogüç operasyonları kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce tespit edilen ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu işlediği değerlendirilen şahıslara yönelik, dedektör arama köpekleri Linda ve İka’nın katılımıyla 2 farklı evde operasyon yapıldığı ve 6 şahıs yakalanarak Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları ile gözaltına alındığı belirtildi.

Narkogüç operasyonları kapsamında yapılan aramalarda; 4 Kilo 232 Gram Toz Esrar, 26,24 Gram Metamfetamin, 3,09 Gram Kubar Esrar, 0,72 Gram Eroin, 1 Adet Sentetik Ecza, 0,90 Gram Sentetik Kannobinoid, 2 Adet Hassas Terazi ele geçirildiği ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 77 Bin 930 TL paraya el konulduğu açıklandı.

Operasyonlarda yakalanan 6 şahıs şubede yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilerek ve 6 şahıs Tutuklanarak Cezaevine teslim edildiği belirtildi.

“SOKAK SATICILARINI İHBAR EDİN”

Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ve Uyuma üzerinden ihbarda bulunmalarını isteyerek “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile mücadelemiz, vatandaşlarımızın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve UYUMA üzerinden gönderdikleri ihbar ve destekleri ile Narvas (Narkotik Vaka Analiz Sistemi) projesinin temel hedeflerine bağlı kalınarak huzurlu sokaklar ve güvenli yarınlar için 7/24 milletimizin hizmetinde her daim devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA